Haberler

Adıyaman'da sivil toplum kuruluşları bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi

Güncelleme:

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Eğitime Destek Platformu Kahta İlçe Temsilciliği, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi.

Celalettin Camisi bahçesinde toplanan platform üyeleri adına açıklamayı TÜGVA Kahta Temsilcisi Lütfü Başli yaptı.

Vaktiyle aktif görevdeyken neye hizmet ettikleri herkesçe bilinen, eski Türkiye özlemiyle dolu amiral emeklisi bir grubun adeta muhtıra çağrışımı yaparcasına meşum bir bildiriye imza attığını ifade eden Başli, "Bu emekli amiraller; hadlerini aşmışlar, kendilerini bir şey sanmışlar ve eski Türkiye özlemiyle iktidara ve halka ayar verme cüretinde bulunmuşlar. Türkiye, eski Türkiye değildir. Belli ki emekli amirallerin bazısı bu hakikati hala öğrenememiştir. Türkiye'de Montrö anlaşmasını tartışmaya açan ya da mavi vatandan taviz veren yoktur." dedi.

Eğitime Destek Platformu olarak halkın iradesi ve gücünün üzerinde hiçbir güç ve irade tanımadıklarını kaydeden Başli, "Beklentimiz, 103 emekli cuntacı artığının defterinin dürülmesidir. Kendilerini bu ülkenin ve bu milletin üstünde görenlerin rütbeleri sökülmeli ve peygamber ocağı ordumuz ile ilişkileri kesilmeli. Bu 103 kullanışlı aparata alkış tutanlar da tarihin karanlık sayfasında yerini alacak ve gelecek nesillerin vicdanında mahkum edileceklerdir. Vatansızların güdümlü amirallerinden veya sivil ve de siyasi uzantılarından iyi niyet beklenmemelidir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hisarcık Adıyaman Türkiye Kahta Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title