Haberler

Kahta Belediyesi Kışlık Bot Dağıtımı Yaptı

Adıyaman’ın Kahta İlçe Belediyesi Fen İşlerine bağlı çalışan personellere kışlık bot dağıtımı yaptı.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi Fen İşlerine bağlı çalışan personellere kışlık bot dağıtımı yaptı.

Kahta Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri bünyesinde çalışan personellere Kahta Belediyesi yaklaşan kış mevsiminde daha rahat çalışmaları için kış koşullarına dayanıklılığı sağlamak için kışlık bot dağıtımını gerçekleştirildi.

Sahada görev yapan fen işleri, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerine daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık bot verdiklerini vurgulayan Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, "Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Halktan aldığımız destek ile en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Kahta Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalar ile ilçenin daha temiz ve modern bir kent olması için çaba gösteriyoruz. Ekiplerimize daha rahat çalışabilmeleri ve sert kış koşullarından etkilenmemeleri için kışlık bot dağıttık. Böylelikle personelimiz çalışmalarını daha rahat yapılabilecektir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title