Haberler

Kahramanmaraş: Yol Kenarında Bulunan İnsan İskeletinin Sırrı Çözüldü

Kahramanmaraş'ta, Yol Kenarında Adli Makamlarca Yaptırılmış Özel Kutu İçerisinde Savcılık ve Mahkemelere Ait Resmi Evraklarla Birlikte Bulunan İnsan İskeletinin Esrarı Çözüldü.

Kahramanmaraş'ta, yol kenarında adli makamlarca yaptırılmış özel kutu içerisinde savcılık ve mahkemelere ait resmi evraklarla birlikte bulunan insan iskeletinin esrarı çözüldü.

Kahramanmaraş-Adana karayolunun 9. kilometresinde tarlaya atılmış özel olarak yapılmış tahta kutu içerisinde bir insana ait tüm kemiklerin bulunduğu kutunun esrarı çözüldü. Cumhuriyet Başsavcılılığı tarafından yürütülen çalışmalar sonunda kemiklerin 1986 yılında cinayete kurban giden Eyüp Yılmaz'a ait olduğu ortaya çıkarken, iskeletin ise Adli Tıp Kurumu'ndan geldikten sonra yeniden mezara gömülmediği belirlendi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı, iskeletin şimdiye kadar nerede bekletildiği ve iskeletin ne zaman kim tarafından hangi maksatla yol kenarına atıldığını tespite çalışıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title