Haberler

Kahramanmaraş: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta Mücadele Eden Kahramanmaraşspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Adıyamanspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Grup'ta mücadele eden Kahramanmaraşspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adıyamanspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Abdülkerim Durmaz, Adıyamanspor maçının çok zor geçeceğini, ancak karşılaşmadan puanla ayrılmak istediklerini söyledi. Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Durmaz, Adıyamanspor'un son iki lig maçından galibiyetle ayrılmasının maçın atmosferini değiştireceğini öne sürdü. Durmaz, "Biz de kazanmak istiyoruz. Artık sona doğru yaklaşıyoruz. Kahramanmaraşspor olarak geçen hafta şansız bir şekilde puan kaybettik. GASKİSpor maçını kazanmış olsaydık büyük bir avantaj elde etmiş olacaktık" diye konuştu.

Ligin çok zorlu geçtiğini anlatan Durmaz, Play-off'a kalmak istediklerini ve bunun için de her maça galibiyet parolası ile çıktıklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title