Haberler

Kahramanmaraş'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 24 Yaralı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybetti, 24 kişi de yaralandı.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınlarında, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada 7 kişi hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.

Son Dakika! Kahramanmaraş'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 24 Yaralı

KAZADA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, saat 03.00 sıralarına Kahramanmaraş- Kayseri karayolunun Mehmet Bet Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kayseri'den Kahramanmaraş'a gelen Çetiner Çetin (34) yönetimindeki, Kamil Koç firmasına ait 55 JA 466 plakalı yolcu otobüsü, bir anda yoldan çıkarak, devrildi. Kazada 7 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.

Son Dakika! Kahramanmaraş'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 24 Yaralı

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA AMBULANS SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerinde çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla götürüldükleri Kahramanmaraş'taki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Son Dakika! Kahramanmaraş'ta Yolcu Otobüsü Devrildi: 7 Ölü, 24 Yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kayseri Göksun 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (46)

GÖKTÜRK:

BU İŞİN OKULUNU BİTİRİP BELLİ EĞİTİMLERDEN GEÇENLER OTOBÜSTE ÇALIŞABİLMELİ ÖNÜNE GELEN OTOBÜS TE ÇALIŞMAMALI OTOBÜS İŞLETMECİLİĞİ YAPNAMALI

46
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

BELLİ MESAFE DIŞINDA OTOBÜS ÇALIŞMAMALI.ŞOFÖRLER ARAÇTA UYUMAMALI DEĞİŞİM DIŞARDAN YAPILMALI.GECE SEFERLERİ KISITLANMALI.SEFER KİLOMETRE MESAFELERİ KISALTILMALI.ŞOFÖRLERE SERVİS YASAKLANMALI.BIRAKIN FİRMA İSİMLERİNİ BUNLARI TARTIŞIN

41
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

İSİM AÇIK KAPALI OLSA NE OLUR KAZA YAPMAYAN FİRMA VARMI.ASIL MESELE BU OTOBÜS İŞİNİ DÜZELTMEK.

29
0
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

TREN UÇAK DENİZ ULAŞIMI ÇOĞALTILIP YAYGINLAŞTIRILMALI KARA TAŞIMACILIĞI HIZLA TERK EDİLMELİ TEK VE KESİN ÇÖZÜM BUDUR.GÜZEL ÇALIŞMALAR VAR AMA YETERLİ DEĞİL

23
1
yanıtYanıtla
GEMİ yolu:

Yaw hic anlamam 3 tarafimida deniz var ama deniz yolculigi 0 denexek seviyese

yanıt0
yanıt0
Zafer:

Metro kaza yapinca özel otobüs şirketi kaza yapti yazip resimlerde metro yazisini buğulayip kapatiyosunuz kamil koc olunca isim verip resimlerde buğulama yapmiyosunuz hayirdir

21
1
yanıtYanıtla
Bulut:

Acaba diger firmalari niye yazmiyorsunuzda kamil koç acik oluyor pess yanii

16
4
yanıtYanıtla
Ala:

İnanmazsanız avrupa amerika yollarına bakın. (Filmler_ google earth) . Yollar tarlalara sıfır. Yoldan cıkan arac takla atmıyor. Bizdeki gibi ortadaki kanala veya celik bariyerlere carpıp parcalanmıyor. Bizim yollar ise yerden 2 _3 metre yuksekte. En ufak hatada ölumlü kaza. Birde sozde duble ölüm yolları var.ortasında kocaman göbek. Kışın viraja girip hooop sarampol. Alttan menfezle yol vermek pahalı tabii. Lütfen yok eskiden yol yoktu demeyin. Yollar yol gibi yapılmadığı için ölüyoruz.

17
2
yanıtYanıtla
aşk:

İnsanın sudan ucuz olduğu bir memleket. . .

11
1
yanıtYanıtla
olm var ya!!!:

Kamil Koc, ne zamanki uluslararasi yatirim fonu tarafindan ele gecirildi. o zamandan beri gece gu7nduz demeden otobusleri kazaya karisiyor. . . Nedeni bence; daha once calismadigi hatlarda yollari iyi bilmeyen soforlerin kiralama yoluyla Kamil Koc adi altinda calismasi. Sofor / arac sahibi de bunun kredisini odemek zorunda. . . Ne yapsin? ben o yollari bilmem demez, diyemez. umarim tren yollarinin gelisimi hizlanir da otobuslerin tasima orani azalir. . . baska caresi yok. Allah rahmet etsin!!

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title