Haberler

Kahramanmaraş'ta Sünnet Şöleni

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne Bağlı Beyoğlu Beldesinde Bu Yıl Üçüncüsü Düzenlenen Törenle 120 Çocuk Sünnet Ettirildi.

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Beyoğlu beldesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen törenle 120 çocuk sünnet ettirildi.

Beyoğlu Belediye'si ve Türk Sağlık Sen işbirliği ile düzenlenen sünnet şöleni belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Sünnet şöleni öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Okumuş, "Bugün burada yaklaşık 120 çocuğumuzun erkekliğe atacağı ilk adım için toplanmış bulunmaktayız. Sağlık Müdürlüğü'ne de teşekkür ediyoruz. Gerçekten örnek bir davranış sergilediler" dedi.

Türk Sağlık Sen İl Temsilcisi Adem Demir ise bölgede bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarla çok sayıda çocuğu sünnet ettiklerini belirterek, "Binlerce kişiye sağlık hizmeti verdik. Ekibimizdeki tüm arkadaşlarımız tecrübeli. Son yıllarda bölgede gönüllü olarak bu tür organizasyonları yapıyoruz" diye konuştu.

Sünnet şöleni, ilginç görüntülere de sahne oldu. Çocuklarını sünnet ettirmek için sabahın erken saatlerinde Beyoğlu Belediyesi sosyal tesislerine gelen kadınlar, çimenlerin üstüne uzanarak çocuklarının sünnet olmasını beklerken, bir çocuğun sünnet olduğu sırada uyuması dikkat çekti.

(İM-ACB-AK) 24.05.2008 16:13 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title