Haberler

Kahramanmaraş'ta MİT, Emniyet Binasını Bastı İddiası

Güncelleme:

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesine bu sabah MİT mensupları tarafından baskın yapıldığı iddia edildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele Şubesine (KOM) bu sabah itibariyle 4 MİT mensubu tarafından baskın yapıldığı, birimde çalışan tüm ekibin zorla dışarı çıkarılmak istendiği iddia edildi.

ÇALIŞANLAR ZORLA DIŞARI ÇIKARTILDI

Zaman gazetesinden Bünyamin Köseli'nin haberine göre, baskın sırasında küçük çaplı bir arbede yaşandı. Birim çalışanlarını zorla dışarı çıkaran MİT mensupları, geniş çapta bir arama başlattı.

GÖREVLİLERİN İÇERİYE GİRMESİNE İZİN VERİLMİYOR

Bilgisayarla el koyan MİT mensupları, KOM şubesinin kapısında hala nöbet tutuyor ve birimde çalışan görevlilerin içeriye girmesine izin vermiyor.

VALİ'DEN YALANLAMA

Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, MİT görevlilerinin, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ni bastığı iddialarını yalanladı.

Vali Kocatepe, bir gazetenin internet sitesinde yer alan MİT görevlilerinin Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne baskın yaptığı iddiasını yalanladı.

DHA'ya konuşan Vali Kocateape, MİT görevlilerinin ziyaretinin bile söz konusu olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bugün bir gazetenin internet sayfasında 'Kahramanmaraş'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne 4 MİT mensubunun baskın yaparak birimde çalışan tüm ekibi zorla dışarı çıkarmak istedi' şeklinde iddianın olduğu ifadesi var. Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Ne MİT mensuplarının emniyete ait bir şube müdürlüğünün ziyareti söz konusu, ne de böyle bir olay söz konusu.

"TAMAMEN ASILSIZ VE GERÇEK DIŞI"

Bu haberin kaynağının ne olduğunu bilemiyoruz ama tamamen asılsız ve gerçek dışı bir haberdir. Böyle bir uygulamanın ne hukukta, ne de teamülde yeri vardır. Dolayısıyla kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu hissettik ama üzüntümüz şudur ki; bu olayla ilgili olarak böyle bir emare, yani MİT mensuplarının Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ni ziyareti bile söz konusu değildir. Bu nedenle üzüntülerimizi ifade etmek istiyorum. Söz konusu gazeteyi şimdi arıyorum. Böyle bir haberin kaynağının ne olduğunu soruyoruz. Bizden teyit almadan yayınlanmasının doğru ve etik olmadığını habercilikle bağdaşmayan bir durum olduğunu da kendilerine de ifade edeceğiz."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Köseli Güncel Haberler

500

Yorumlar (82)

nermin şengulseyhmusaba@gmail.com:

Bu hükümeti sonuna kadar destekliyoruz kimse bu ülkenin istikbaratını polisle tehdit edemez emniyet mitle ayrı çalışamaz ...

44
42
yanıtYanıtla
SaitTurkiye0666@gmail.com:

nermin ... anladin sen onu:)

yanıt0
yanıt0
hasan arifhasanarif33@hotmail.com:

doğru polis kim oluyorda hazreti başbakanımızın arkadaşları hakkın da oğlu hakkında soruşturma acıyor

yanıt0
yanıt0
SERDARcanavartomi@hotmail.com:

MİT HER TÜRLÜ EMNİYET GÖREVLİSİNİN ÜZERİNDE YEKTİYE SAHİPTİR. ÜLKE GÜVENLİĞİ İÇİN BU MUTLAK ZARURETTİR.

41
40
yanıtYanıtla
VATANSEVERbjk.olcaygul@gmail.com:

Mit anca vatan hainleri ile masaya oturup oazarlık yapar......

yanıt0
yanıt0
sedat karaoglanvatan.44@hotmail.de:

serdar bey bide bazi savcilar mitin ne anlama geldigini bilseler cok güzel olur.okulda ögrenmediler gali

yanıt0
yanıt0
SAYGILIserkansaygili87@gmail.com:

MİT devlet kurumlarının ihtiyaç duyduğu bilgi ve belgeleri sağlamakla yetkilidir.Güvenlik kurumlarının üstünde değildir.Mit müsteşarlık kademesi altında toplanmış bir örgütlenme iken tsk ve emniyet bakanlıklar nezdinde hizmet verir.Yani müsteşarlıklar yetki sıralamasında bakanlıklardan asttır.Ama devlet eliyle misyon yüklenerek yüceltilmeye çalışılırsa böyle çarpıklıklar oluyor.Şu dizilerden sıyrılın biraz gerçek hayata bakın.Birisi çalar çırpar birisi devlet içinde devlet olur.dün PKK ya terör örgütü diyenler ne yazık ki bugün suç örgütü lideridirler.PKK bir kimlik savaşı veren bir halk için çabalayan bir örgüttü.Bana söylermisiniz cemaat devlet ikileminde her iki taraftada bağrışanlar ne için yada kim için çabalıyor.HİÇÇÇ koca bi hiç.Halk soyuluyor ve hala uyuyor.ÇOK YAZIK...

yanıt0
yanıt0
VATANDAŞvatan@das.com:

KURUMLARI YIPRATICI HABER YAPMAYIN LAN ŞERREFSİZLERRRRR

30
30
yanıtYanıtla
murat haşemimemebers98@gmail.com:

Kurumlar kendilerini alçaltacak kadar düşmüş bir zamandaysa bunun haberi yapılır. Yoksa bu ülke kaosa sürüklenir. Yolculuk o yolda zaten

yanıt0
yanıt0
hakan fidan'in askerleriyizkizilboga-401@hot:

gelecegin basbakani hakan fidanin askerleriyiz

31
23
yanıtYanıtla
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title