Haberler

Kahramanmaraş'ta İş Kuyruğu

Kahramanmaraş’ta kamu kurumlarında kadrolu iş için başvuru yapmak isteyenler İş Kur binası önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Kahramanmaraş'ta kamu kurumlarında kadrolu iş için başvuru yapmak isteyenler İş Kur binası önünde uzun kuyruk oluşturdu.

Sağlık Bakanlığı bünyesinde Kahramanmaraş'ta çeşitli kamu kurumlarına 72 kişilik kadrolu iş için başvurular başladı. Özellikle hastanelerde çalıştırılmak üzere alınacak işçilerden 69'u temizlik görevlisi olacak. İş başvurusunda bulunmak isteyenlerin internet üzerinden de başvuru yapmaları sağlanırken, İş Kur binası önünde uzun kuyruklar oluştu.

Kadrolu iş başvurularının başladığını yoldan geçerken öğrendiğini söyleyen Selçuk Taşçı, "Sağlık müdürlüğüne personel alımı varmış, şansımızı deneyeceğiz. Bu işten haberim yoktu yoldan geçerken haberim oldu ve başvuru yapacağım" diye konuştu.

Sağlık Müdürlüğü'ne daimi işçi alımı başvurularının 13 Eylül'de sona ereceğini söyleyen İş Kur İl Müdürü Ali Yüce, tahmini 5 bin civarında başvurunun olacağını söyledi. Yüce, "İlimizde Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere Kahramanmaraş'ta 69 kişi temizlik elemanı, 2 kişi boyacı, 1 kişi de sıhhi tesisatçı olarak kamuya daimi işe alınacak. Bunların müracaatları bugün itibariyle başladı. 13 Eylül tarihinde sona erecek. En az ilköğretim okulu mezunu olan herkes daimi işçi kadrosuna başvurabilir. Başvurmak isteyenlerin İş-Kur Müdürlüğü'ne gelmelerine gerek yok, E-Devlet üzerinden internetten başvuru yapabilirler. Başvurulara 5 bin gibi bir müracaat bekliyoruz. Başvuru sonuçları noter huzurunda çekilişle belli olacak" diye konuştu.

Öte yandan, Toplum Yararına Program kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 9 aylığına 900 işçi alımı için müracaatların başladığı belirtildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sağlık Bakanlığı Kahramanmaraş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title