Haberler

Kahramanmaraş'ta Hırsızlık

Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesinde, Pazarlamacı Kılığında Girdikleri Evden 27 Adet Cumhuriyet Altını, 6 Adet Çeyrek Altın ve 200 YTL Para Çaldıkları Öne Sürülen 2 Kişi Yakalandı.

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde, pazarlamacı kılığında girdikleri evden 27 adet Cumhuriyet altını, 6 adet çeyrek altın ve 200 YTL para çaldıkları öne sürülen 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Hacıveliuşağı Köyü'nde meydana geldi. Kendilerini pazarlamacı olarak tanıtan biri erkek 5 kişi, E.D.'nin evine geldi. Ev sahibinin dalgınlığından yararlanan kişiler, yatak odasında bulunan sandığın içerisindeki 200 YTL para ile 27 adet Cumhuriyet altını ve 6 adet çeyrek altını aldıktan sonra evden ayrıldı. Bir süre sonra yatak odasında bulunan sandığın karıştırıldığını fark eden ev sahibi E.D., jandarma karakoluna giderek şikayette bulundu. Yapılan kapsamlı araştırma sonunda, olaya karıştıkları iddia edilen R.D. ve L.D., Kahramanmaraş'ın Yavuz Selim Mahallesi'nde yakalandı. Jandarma tarafından ifadeleri alınan şüphelilerin, Afşin'in Arıtaş beldesinde D.H.'nin evinden 800 YTL para ile 8 yarım altın, 7 çeyrek altın ve 2 adet altın yüzüğün çalınması olayı ile merkeze bağlı Kılagıl köyünde F.A.'ya ait evden 2 altın bilezik, 7 Cumhuriyet altını, 1 çeyrek altın ve 3 adet altın küpenin çalınması olayını gerçekleştirdiklerini itiraf ettikleri öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlıların tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, diğer 3 zanlının yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

(ACB-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title