Haberler

Kahramanmaraş'ta Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Kahramanmaraş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Kahramanmaraş'ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet'in ilan edilmesinin 92'nci yıldönümü kutlamaları, Vali Mustafa Hakan Güvençer'in makamında tebrikleri kabulü ile başladı. Trabzon Bulvarı'nda resmi geçit törenleri ile devam eden kutlamalara; Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Milletvekili Uğur Dilipak, MHP Milletvekili Sefer Aycan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Uzay Şahin, askerler, vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Tören aracı üzerinde halkı selamladıktan sonra konuşan Mustafa Hakan Güvençer, "Aziz coğrafyanın omuzlarımıza yüklediği sorumluluğun idrakli ile ve aynı zamanda bu idrakin bizlere kazandırdığı büyük kuvvet, gurur ve kararlılıkla yüreklerimizi, ellerimizi, seslerimizi birleştirdiğimiz bu kutlu günde Cumhuriyetimizin 92'nci yıldönümünde; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın haklı onuruyla sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" dedi.

Tören, öğrencilerin şiir okuması, halk oyunları gösterisi ve geçit töreniyle sona erdi. - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Hakan Güvençer Kahramanmaraş 29 Ekim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title