Haberler

Kahramanmaraş: Lisede Tecavüz İddiası

Kahramanmaraş'ta Lise Öğrencisi 14 Yaşındaki N.ç., Okuldaki 2 Öğrencinin Kendisine Şantajla Tecavüz Ettiğini Öne Sürerek Şikayette Bulundu.

Kahramanmaraş'ta lise öğrencisi 14 yaşındaki N.Ç., okuldaki 2 öğrencinin kendisine şantajla tecavüz ettiğini öne sürerek şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre, olay Süha Erler Lisesi 1. sınıfında okuyan 14 yaşındaki N.Ç.'nin evlerinde kaldığı halasına okuldaki S.Y. (16) ile A.Ö. (17) adlı öğrencilerin kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine ortaya çıktı. N.Ç.'nin halası, okul müdürüne gelerek durumu bildirmesi üzerine polis, geniş çaplı inceleme başlatttı. Emniyette polise olayı anlatan N.Ç., okuldaki 2 öğrenci tarafından 3 defa şantajla tecavüzüne uğradığını, 3 öğrencinin de kendisiyle yatmak için baskı yaptığını söyledi. Polis ekipleri; N.Ç.'nin ifadesi üzerine S.Y. (16), A.Ö. (15), A.A. (15), Ç.K. (15) ve M.K. (15) adlı öğrencileri gözaltına aldı. N.Ç., verdiği ifadede kendisine ilk önce S.Y.'nin ders çalışmak amacıyla gittiği evlerinde zorla tecavüz ettiğini ve sonra aynı kişi tarafından iki hafta sonra okul çıkışı bir eve götürülüp yeniden tecavüze uğradığını söyledi. N.Ç., "Önceki gün ise A.Ö., 'Seninle S.Y.'nin yattığını biliyorum. Elimde cep telefonuyla çekilmiş görüntü var. Benimle de yatacaksın' diyerek, beni evlerine götürüp ilişkiye girdi. A.A., Ç.K. ve M.K. adlı öğrenciler de ilişkiye girmek için beni sıkıştırdı" dedi. Öte yandan N.Ç.'nin verdiği ifadede, "Önlüğümde en son tecavüzün izi var. A.Ö.'nün lekeleri önlüğüme bulaştı" demesi üzerine gözaltına alınan S.Y., A.Ö., A.A., Ç.K., M.K.'nin kan örnekleri alınarak önlükle birlikte DNA testi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Emniyetteki ifadeleri tamamlanan S.Y. (16), A.Ö. (15), A.A. (15), Ç.K. (15) ve M.K. (15) adlı öğrenciler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title