Haberler

Kahramanmaraş Başbakan Yardımcısı Kaynak, 4 Bin Kişiyle Kahvaltı Yaptı (2)

(KJ: Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA) Başbakan Yardımcısı Kaynak, 4 bin kişiyle kahvaltı yaptı (2) BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDILAR Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih...

(KJ: Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA) Başbakan Yardımcısı Kaynak, 4 bin kişiyle kahvaltı yaptı (2)

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDILAR

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta, milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile birlikte Ak Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Burada partililerle bayramlaşan Kaynak ve Ünal, daha sonra beraberindekilerle birlikte Kahramanmaraş Valiliği'ne geçerek buradaki bayramlaşma programında halka bir araya geldi. Valilik bahçesinde Vali Vekili Faruk Eraslan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen bayramlaşma programına kamu kurum ve kuruluş amirleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Veysi Kaynak Mahir Ünal Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title