Haberler

Kahramanmaraş'a Şehit Ateşi Düştü

Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştüHAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hüseyin Çam'ın acı haberi memleketi Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düşürdü.

Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

HAKKARİ'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucu şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Hüseyin Çam'ın acı haberi memleketi Kahramanmaraş'taki baba ocağına ateş düşürdü.

Acı haberi şehidin Piri Reis Mahallesi'nde oturan ağabeyi Hilmi Çam'ın evinde kalan ailesine yetkililer verdi. Acı haberi duyan şehidin annesi Fatma ve babası Mehmet Çam ile kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin ailesi acı haberin ardından cenaze hazırlıkları için merkez Onikişubat İlçesi'nin Döngele Mahallesi'ne geçti. 5 yıldan bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan ve Fulya Çam ile evli olan şehidin Mustafa adında 7 aylık bir oğlu olduğu belirtildi. Şehit uzman çavuş Hüseyin Çam, yarın Döngele Mahallesi'nde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Hüseyin Çam Şemdinli PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title