Haberler

Kahramankazan Kent Konseyi'nde nöbet değişimi

Kahramankazan Kent Konseyi'nde yapılan genel kurul sonucu Ali Osman Büyükorhan başkanlığa seçilirken, konseyin yeni yürütme kurulu ve çalışma grubu üyeleri de belirlendi.

Kahramankazan Kent Konseyi'nde yapılan genel kurul sonucu Ali Osman Büyükorhan başkanlığa seçilirken, konseyin yeni yürütme kurulu ve çalışma grubu üyeleri de belirlendi.

Kahramankazan Kent Konseyi'nin 4. Dönem 19. Genel Kurulu gerçekleştirildi. Belediye Kumpınar Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Serhat Oğuz, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurumların yöneticileri ile konsey üyeleri ve paydaşları katıldı.

Genel kurulda, Ali Osman Büyükorhan oy birliğiyle Kahramankazan Kent Konseyi Başkanı seçildi. Yürütme kurulu üyeliklerine ise Abdurrahman Öztürk, Adem Yaldır, Hakan Orhan, Engin Bilgili, Vedat Kubat, Fatih Erdoğan ve Ümit İşler seçildi. Nuh Başkaya'nın konseyin Gençlik Meclisi Başkanı olduğu kurulda, Melike Aygüler ise Kadın Meclisi Başkanı oldu. Kahramankazan Kent Konseyi'nin Genel Sekreterliği'ne ise Murat Taş seçildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmada, istişare kültürünün önemine değinerek, ilçelerini daha güzel bir noktaya taşımak tüm ilçe halkının hedefe kilitlenmesi gerektiğini söyledi. Kent Konseyi'nin de bu açıdan oldukça önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Oğuz, yaptıkları hizmetler ve çalışmalar için eski Kent Konseyi Başkanı Gültekin Oğuz'a ve yürütme kurulu ve çalışma grubu üyelerine teşekkür etti.

Oğuz, genel kurulun tamamlanmasının ardından ise Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Ali Osman Büyükorhan ile yürütme kurulu ve çalışma gruplarına seçilen üyelere, yeni görevlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Genel Kurul'un sonunda Büyükorhan, eski başkan ve yürütme kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. Büyükorhan, Başkan Serhat Oğuz'a da geçmiş dönemde yürütme kurulu üyesi olarak yaptığı çalışmalar dolayısıyla plaket takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Kahramankazan Kent Konseyi Büyükorhan Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title