Haberler

Kağıthane'liler İftar Sofrasında Buluştu

Kağıthane Belediyesinin düzenlediği sokak iftarları çerçevesinde 7’den 70 e tüm Kağıthaneliler Hürriyet Mahallesi’nde kurulan gönül sofralarında bir araya geldi.

Kağıthane Belediyesinin düzenlediği sokak iftarları çerçevesinde 7'den 70 e tüm Kağıthaneliler Hürriyet Mahallesi'nde kurulan gönül sofralarında bir araya geldi.

Ramazan ayı süresince Kağıthane'nin tüm mahallerinde devam eden sokak iftarları Ramazan ayının 10. Gününde Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın vatandaşlarla birlikte oruç açtığı Hürriyet Mahallesi iftarına AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan'da katıldı. İftar öncesi alana gelen Başkan Kılıç masaları tek gezerek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

İftar öncesinde İHA mikrofonlarına konuşan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 10. günü geride kalan Ramazan ayının Kağıthane'de bolluk, bereket ve dayanışma içinde geçtiğini ifade etti. Düzenledikleri sokak iftarlarına Kağıthane halkı ve Kağıthane protokolünün yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Başkan Kılıç konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"KOMŞULUĞUN PEKİŞTİĞİ BİR ORTAM"

"Tam bir mahalle sofrası. Komşuluğun geliştiği, pekiştiği, cıvıl cıvıl görüntülerin oluştuğu bir ortamı yaşıyoruz. Biz Ramazan'ı her yıl iple çekiyoruz. Bu sene de Ramazan'a kavuştuğumuz için hamdediyoruz. İftar vaktine kadar çocuklarımızla sokak iftarlarında eğleniyoruz. İftardan hemen sonra da Hasbahçe'de Ramazan etkinlikleri alanımıza geçiyoruz. Ramazan ayı Hasbahçe'de güzel havada farklı bir şekilde yaşanıyor."

İftar sofralarının başında yapılan duaların ardından ezanın okunmasıyla beraber yüzlerce mahalle sakini oruçlarını açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title