Haberler

Kağıthane'deki Trafik Kazası

Kağıthane'de Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaralanarak Hastaneye Kaldırılan 32 Yaralıdan Durumu Ağır Olan 2'sinin Tüm Müdahalelere Rağmen Hayatını Kaybettiği Bildirildi.

Kağıthane'de meydana gelen trafik kazasında yaralanarak hastaneye kaldırılan 32 yaralıdan durumu ağır olan 2'sinin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.

TEM Otoyolu bağlantısı Sütlüce istikametinde freni patlayan Hüseyin Başarıcı yönetimindeki 34 J 5642 plakalı midibüs, kavşakta bekleyen Topkapı-Seyrantepe güzergahında çalışan Emre Şerefoğlu'nun kullandığı 34 M 5417 plakalı bir yolcu minibüsü ile çarpışmış, kazada 2'si ağır 32 kişi yaralanmıştı. Kaza sonrası yaralanan kişiler, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Okmeydanı Araştırma, Şişli Etfal, İstanbul Eğitim ve Araştırma ve Taksim İlkyardım hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Şişli

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 12 yaralıdan midibüs sürücüsü Hüseyin Başarıcı'nın eşi Medine Başarıcı ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 18 yaralıdan adı henüz belirlenemeyen bir kişinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Diğer yaralıların kaldırıldıkları çeşitli hastanelerdeki tedavilerinin ise sürdüğü bildirildi.

(AS-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title