Haberler

Kağıthane'de Terör Saldırıları Protesto Edildi

Kağıthane'de Toplanan Yaklaşık 500 Kişilik Bir Grup, Son Günlerde Yaşanan Terör Saldırılarını Protesto Etti. Gösteride Terörü Bitirmek İçin Hep Birlikte Yemin Edildi.

Kağıthane'de toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup, son günlerde yaşanan terör saldırılarını protesto etti. Gösteride terörü bitirmek için hep birlikte yemin edildi.

Kağıthane'de, son günlerde yaşanan terör olayları protesto edildi. Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 500 kişilik grup, cadde boyunca sloganlar atarak ellerindeki dev bayrakla yürüdü. Terör örgütü aleyhine sloganların atıldığı, terörün lanetlendiği yürüyüş sırasında cadde trafiğe kapandı. Gruba, çevredeki vatandaşlar da ellerindeki bayraklarla ve alkışlarla destek verdi. Yürüyüş boyunca vatandaşların sırayla taşıdıkları dev Türk bayrağı ise ilgiyle izlendi. Bayrak, yol

üzerinde seyreden araçların üzerinden de geçirilerek götürüldü. Yürüyüş sırasında cadde ortasında şehitler için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okuyan grup, terörü bitirmek için hep birlikte yemin etti.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüş, edilen yeminin ardından olaysız şekilde sona erdi.

(ME-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title