Haberler

Kağıthane'de Polis Memurunu Yaralayan Gaspçı Tutuklandı

Kağıthane'de polis memurunu yaralayan gaspçı tutuklandı 10 ayda 24 silahlı market gasp Marketlerden yaklaşık 200 bin lira gasp etmişİSTANBUL - Kağıthane'de soygun için girdiği markette polis memurunun yaralandığı çatışmada yaralı olarak ele geçirilen gaspçının, 10 ay içerisinde 24 ayrı...

Kağıthane'de polis memurunu yaralayan gaspçı tutuklandı

10 ayda 24 silahlı market gasp

Marketlerden yaklaşık 200 bin lira gasp etmiş

İSTANBUL - Kağıthane'de soygun için girdiği markette polis memurunun yaralandığı çatışmada yaralı olarak ele geçirilen gaspçının, 10 ay içerisinde 24 ayrı silahlı market gaspı gerçekleştirdiği tespit edildi. Polis memurunun da yaralandığı olayda, marketlerden toplamda 200 bin lira gasp eden zanlı tutuklandı. Ekiplerin motosikletle kaçan suç ortağının ise arandığı öğrenildi.

Kağıthane'de son dönemde artan market gaspı olayları üzerine polis ekipleri tarafından çevrede geniş çaplı önlem alınmıştı. Bu kapsam geçtiğimiz 30 Aralık'ta akşam motosikletle markete gelen 2 şahıs, markete girdikleri esnada karşılarında polis ekiplerini gördü. Bunun üzerine soyguncularla polis ekipleri arasında çıkan silahlı çatışma sırasında Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polis memuru yaralanırken ve gaspçı yaralanmıştı. Marketten sekerek çıkan yaralı soyguncu, geldiği motosiklete binerek suç ortağıyla birlikte kaçmıştı. Eşkallerini belirleyen polis, aynı gece düzenlenen operasyonla şüphelilerden Alpay G. gözaltına aldı.

24 ayrı marketten 200 bin lira çalmışlar

Gözaltına alınmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine getirilen Alpay G.'nin burada ifadesi alındı. Sorgusunun tamamlanmasının ardından gaspçı koltuk değneklerinin yardımıyla çıkartıldığı şubeden adliyeye sevk edildi. Öte yandan soyguncuların Kağıthane, Beyoğlu ve Şişli bölgesinde geçtiğimiz Ocak ayından Aralık ayına kadar suç ortağıyla birlikte 24 ayrı silahlı market gaspı olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Soygunlarda ise gaspçıların yüzlerini gizlemek için kask kullandığı, motosikletle geldikleri, birinin içeriye girdiği ve diğerinin de dışarıda gözcülük yaptığı öğrenildi. Soyguncuların bu şekilde marketlerden yaklaşık 200 bin liralık gasp yaptıkları öğrenildi.

Suç makinesi olduğu ortaya çıktı

Öte yandan şüpheli Alpay G.'nin önceden polis ekipleri tarafından 8 defa gözaltına alındığı ortaya çıktı. Şüphelinin daha önceden, "kasten yaralama", "taksirle yaralama", "hırsızlık", "bisiklet ve motosiklet hırsızlığı" suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli Alpay G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kimliği tespit edilen diğer şüpheliyi yakalamak için ise operasyonların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title