Haberler

Kaged Üçüncü Çocuk Evini Kazandırıyor

Kadın Gelişim ve Kültür Derneği (KAGED), daha önce yetiştirme yurdunda kalan kız çocukların sosyal hayata daha çabuk adapte olmaları ve kendilerini ev ortamında hissetmelerini sağlamak amacıyla kurduğu iki çocuk evine bir yenisini daha ekliyor.

Kadın Gelişim ve Kültür Derneği (KAGED), daha önce yetiştirme yurdunda kalan kız çocukların sosyal hayata daha çabuk adapte olmaları ve kendilerini ev ortamında hissetmelerini sağlamak amacıyla kurduğu iki çocuk evine bir yenisini daha ekliyor.

Üçüncü çocuk evi yararına Richmond Otel'de düzenlenen iftar yemeğini Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Nurcan Dalbudak, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve davetliler katıldı. Törende konuşan Vali Abdülkadir Demir, çocuk evlerinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hayata geçirilen önemli bir sistem olduğunu söyleyerek, "Bu sisteme, Türkiye'ye model olarak KAGED tarafından ilk desteğin verilmesi bize ayrı bir onur veriyor. Sosyal Politikalar Bakanlığı, çocuk evi kurma konusunda yeterli ödeneğe sahip. Ancak biz ne yaparsak yapalım insanlar bu işin içerisinde değilse, toplum bu işe sahip çıkmıyorsa başarılı olmak mümkün değil. Denizli'nin diğer şehirlerden gururla ayırt ettiğimiz farkı, insanının kendi sorunlarına sahip çıkmasıdır. KAGED yöneticilerini yürekten kutluyorum. KAGED özellikle toplumumuzun ana unsurlarından olan, hepimiz için kutsal olan kadınlarımızı topluma katarak, onları girişimci yaparak toplumun içine katan bu organizasyonu ve bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi.

Vali Demir'in konuşmasının ardından, çocuk evine destekte bulunan kişiler ile sponsor firma temsilcilerine plaket verildi. Gece, sanatçı Bedirhan Gökçe'nin muhteşem konseri ile sona erdi.

Denizli'deki başarılı iş kadınlarının oluşturduğu KAGED, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) ile birlikte Denizli'de ilk çocuk evini açan sivil toplum kuruluşu özelliğini taşırken, üçüncü çocuk evinin önümüzdeki aylarda açılmasının planlandığı belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurcan Dalbudak Ak Parti Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title