Haberler

Kafkas Üniversitesi, Kaz Bayramı'na Hazırlanıyor

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tarafından 12-14 Haziran Tarihleri Arasında Geleneksel 1. Kaz Bayramı Düzenlenecek

Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 12-14 Haziran tarihleri arasında Geleneksel 1. Kaz Bayramı düzenlenecek

12 Haziran günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kampüs alanında başlayacak olan etkinlikte, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurhayat Gülmez'in 1. Kaz Bayramı açılış konuşmasını yapacak. Fevzi Paşa İlköğretim Okulu Kafkas Halk Oyunları ekibinin gösterisinden sonra Faikbey Caddesi üzerinden Dere içi kampus alanına kadar "Kaz Yürüyüşü" yapılacak. Daha sonra sanatçı Onur Akın bir konser verecek ve ardından Kafkas Halkoyunları ekibi bir gösteri sunacak. Öğretim Görevlisi Yüksel Koçak'ın Stand-up gösterisiyle devam edecek olan etkinlikte ayrıca, Blue Corner Rock Grubu konser verecek. Dere İçi Star Ses Yarışması'nın da yer alacağı ilk günkü etkinlikler, fakültenin müzik kulübünün konseriyle sona erecek.

13 Haziran Çarşamba günü de Fakülte birincisinin konuşması ve kütüğe plaket çakmasının ardından Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nurhayat Gülmez mezuniyet töreni konuşması yapacak. Ödül töreni ve kep atmayla birlikte mezuniyet töreni eğlencesi düzenlenecek ve Altın Kaz Film Festivali en iyi film ödülüne layık görülen Takva filmi gösterilecek.

14 Haziran Perşembe günü akşam saat 19.00'da Sarıkamış Toprak Otel'de gerçekleştirilecek olan mezuniyet balosuyla etkinlikler tamamlanacak.

(BA-İRT-Y)

08.06.2007 18:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title