Haberler

Kafkas: "İkinci Yarıya Kötü Başladık"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas , Trabzonspor karşısında ikinci yarıya kötü başladıklarını söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trabzonspor karşısında ikinci yarıya kötü başladıklarını söyledi.

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ikinci yarıya kötü başladıklarını belirterek, "Oyunu iki bek arkasına kullanmanın öncelikli hücum planımızdı. Bunda çok da başarılı olduğumuz söylenemez çünkü orta sahada çok kolay top kayıpları yaptık, bu da hızlı hücuma çıkmamızı engelledi" dedi.

Kafkas, "Stoper oyuncumuz yok. Biri sakatlansa yerine koyacak oyuncumuz yok. Serdar, hafta içi sakatlandı Douglao da hem maçın içinde devre arasında iğne vurulmak zorunda kalınca savunma hattını oldukça geriletme zorunda kaldık. Sistemde değişiklik yapmak zorunda kaldık. Hazır olmayan oyuncularımız var. Sezon başı kamp geçirmedikleri için sıkıntı oluyor. Her şeye rağmen bu atmosferde Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumda alınan bir puanın kıymetli olduğunu düşünüyoruz. Oyunu ve oyuncuyu geliştireceğiz. Gol atma konusunda sıkıntımız var. Bunu da bir şekilde aşacağız" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Tolunay Kafkas Trabzonspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title