Haberler

Kafkas: "İki Oyuncu Alacağız!"

Süper Lig Takımlarından Gaziantepspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Günde Çift Antrenmanla Devam Ediy

Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da yeni sezon hazırlıkları günde çift antrenmanla devam ediyor. Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde yarı alanda hedefsiz oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, yaptığı açıklamada, Hollanda kampının çok iyi geçtiğini belirterek, bundan sonraki çalışmaların Gaziantep'te devam edeceğini söyledi. Takımlarının hiç olmadığı kadar iddialı olduğunu kaydeden Kafkas, 'Oyuncularımın hepsi hazır. Performanstan memnunum. Bir stoper bir de 10 numara alınacak. Havanın aşırı sıcak olması canımızı sıktı. Buna da alışacağız. Mazeret üretmeden her şeyin en iyisini yapacağız. Birkaç sistem üzerine çalıştık. Uygun olanını seçtik. Bu sistemi de Kayseri ve Kasımpaşa maçlarında göreceksiniz' dedi.

Transfer gündemindeki Bayern Münihli futbolcu Sosa ilgili bir soru üzerine Kafkas, 'Takım kimsenin üzerine kurulmadı. Sosa iyi bir oyuncu. Her hoca onu en iyi yerde kullanmak ister. Bulunduğu yerde iyi oynuyor. İnançlıyız, bu yoldan da dönmeyeceğiz. Takımdan kimseyi göndermeyeceğiz, iki oyuncu alacağız' diye konuştu.

Gaziantepsporlu Emre Güngör de, güzel bir kamp geçirdiklerini, yoğun çalıştıklarını ve iyi hazırlık maçları yaptıklarını dile getirdi. Takımı iyi yerlere getirmek için çalışacaklarını kaydeden Güngör, 'Bunun sonucunu alacağız. Ligde ilk 5'in içinde olacağız. Kupayı Gaziantep'e getirmek istiyoruz. Hedeflerimiz büyük. İyi başlarsak, iyi gideceğini düşünüyorum' ifadelerini kullandı.

Ivan de Souza ise özellikle antrenmanların çok faydalı geçtiğini ifade ederek, 'Hocamız oynatmak istediği sistemi anlattı. Ona göre antrenman yaptık. Türk Ligi her geçen yıl daha iyi oluyor. Gaziantepspor, bu sene herhalde benim gördüğüm en iyi kontratları yaptı. İyi bir lig bekliyorum' dedi.

Bu arada, Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl'ın transfer çalışmalarını büyük titizlik içinde yürüttüğü, özellikle Bayern Münih'te oynayan 10 numara Ernesto Sosa ile ilgili görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title