Haberler

Kafede Şal Kavgası Kanlı Bitti! Kadın Garson Kendisini Darp Eden Müşteriyi Kül Tablasıyla Yaraladı

Güncelleme:

Trabzon'da bir kafede müşteriye verilen şalın kaybolması üzerine çıkan tartışma, karakolda bitti. Kendisini darp eden kişinin başına kül tablasıyla vurduğu öne sürülen üniversiteli garson Gizem için 1,5 yıla kadar hapis isteniyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki Gizem N.Ü., 2 yıl önce çalıştığı Trabzon Ortahisar'daki kafede üşüdüğünü belirten bir müşteriye şal verdi. Bir süre sonra müşterinin geri vermediği şalın kaybolduğunu fark eden kafe sahibi Selahattin A. ile Gizem N.Ü. arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken, Gizem N.Ü. kavgaya karışan ve kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü Gökhan K.'nın kafasına kül tablasıyla vurdu.

MAHKEME, KÜL TABAĞINA "SİLAH" DEDİ

Gazete Habertürk'ten Enis Yıldırım'ın haberine göre Gökhan K., genç kızdan şikâyetçi oldu, Gizem N.Ü. de şalın kaybolmasının ardından iş yeri sahibi Selahattin A. ve Gökhan K.'nın kendisini dövdüğünü iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Soruşturmayı yürüten Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, kavga sırasında kullanılan kül tablasını 'silah' kabul ederek Gizem N.Ü. hakkında 'silahla basit yaralama' suçundan iddianame hazırladı. 6 aydan 1.5 yıla kadar hapsi istenen Gizem N.Ü., Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Karadeniz Teknik Üniversitesi Ortahisar Trabzon 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

Adınızı Yazın:

Kendini korumayıp kızı öldürselerdi adalet yerini bulabilirdi değil mi? Hakimler sınavla hakim olmamalı !

37
1
yanıtYanıtla
bora:

yuh garson değil şehir magandası . . . bir şal için değermi kayıbolduysa olsun sonuçta milyon liralık değil kavgaya ne gerek var ?? müşteriye kim bilir ne dedi boşuna darp etmemiştir . . . ya küllük öldürseydi müşteriyi?????????

6
31
yanıtYanıtla
ismi yok:

Kız haklı az bile yapmış

24
2
yanıtYanıtla
AHMET:

Bi şal yüzünden kadını darp edersen kadında kafanda böyle kültablasını kırar erkeksin ya gücün ona yetiyor ancak dimi , sözde Erkek

17
0
yanıtYanıtla
Taşeron Sağlıkcı:

İŞTE LANET OLASI ADALETİMİZ YİNE İŞ BAŞINDA!

14
2
yanıtYanıtla
BİRSEN:

KIZ HAKLI BİDE ÜSTÜNE CEZA ALMIŞ PEESS

15
0
yanıtYanıtla
Domates:

Kas gücü mü var, kendini eline ne geçirdiyse koruyacak tabi. Sinir oldum sabah sabah. Naapsaydı kız?

13
0
yanıtYanıtla
robokok:

eeeyyybenim yuce devletim bizi koruyan muhafaza eden devletim ococuk hem okuyor hem calisiyor ayaklarinin ustunde durmaya calisiyor haksiz olsabile kolluk kuvvetleri varken kizidovmeye hakkiyok allah askina dogrukarar verin yardim edin bence kizadegil oduruma getiren adam haksiz lutfen benim guzeldevletim lutfen haksizsabile istisnalar kaydeyi bozmaz kiz cocugu kendini savunmus lutfen nefsimudafayi unutmayin

3
0
yanıtYanıtla
Gerçek:

Nefsi müdafa sadece zenginlerin faydalana bileceği bir durumdur. Emin ol o kızı dava eden zengin biridir ve kültablasını silah olarak saydırabilmiştir.

yanıt0
yanıt0
Mustafa:

Bu Ülkede Adalet Para ve güçün emrinde kim ne derse desin şu an ve yakın zamanda da değişmeyecek gibi görünüyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title