Haberler

İsveçli Hemşirenin Kafatasındaki Kistler, Gözünü Yuvasından Çıkmaya Zorluyor

Güncelleme:

İsveçli hemşire, tüm vücudunu kaplayan kistlerle boğuşuyor. 26 yaşındaki kadın, kafatasındaki kistler yüzünden bir gözü yuvasından fırlamak üzereyken ameliyat edildi.

İngilitere'de yaşayan İsveçli Sofya Jingsäter isimli hemşire, kafatasının içinde büyüyen kistler yüzünden büyük problemlerle boğuşuyor. Kistler gözyaşı kanallarını tıkadığı için sürekli ağlayan ve ağrı çeken Jingsäter'in bir gözü yuvasından çıkmak üzere.

KÖR OLMAKTAN SON ANDA KURTULDU

McCune Albright Sendromunun neden olduğu poliostozit fibröz displaziyle savaşan 26 yaşındaki kadına bu teşhis 5 yaşındayken konulmuş. Geçen sene optik sinire baskı yapan kistler yüzünden kör olma tehlikesi yaşayan kadın, 6 saatlik bir operasyonla birden fazla kistini aldırdı.

KİSTLER HER YERİNDE

Sofya, "Yüzümde büyüyen kistlerim var, çoğunlukla sol tarafta, çenem kemiğimde, gözümün altında, kollarımda, kaburgalarda, sırtımda ve kalçalarımda" diyere tüm vücudunun kistlerle kaplı olduğunu söylüyor.

INSTAGRAMDAN PAYLAŞIYOR

Sofia'nın durumu da kemiklerini daha zayıflatıyor ve daha kolay kırılmasına sebep oluyor. Sofia, Instagram hesabında yüzünün durumu saat saat paylaşarak bu hızlı değişimi gözler önüne seriyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Sofya Komik - İlginç Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (5)

Sustuklarıma Say:

Rabibim sifa versin

13
0
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Uffff yaaaaaaa acimamak elde degil

10
0
yanıtYanıtla
joker:

ingilitere değilde dingiltere yazsaydın daha iyi olurdu

0
1
yanıtYanıtla
Jokersevici:

Ne diyosun la avel?

yanıt0
yanıt0
Sofia:

Doğuştan mı böyle gerizekalisin yoksa ailen seni özel olarak mı böyle yetiştirdi? Bu nasi espiri sigir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title