Haberler

Kafası Karışık Kontrtenor Nuri Şahin Ateş: "Herşey Güzel İlerliyor"

Nuri Harun Ateş, sanatçının şahsına özgü türde bir gösteri olan "Kafası Karışık Kontrtenor" ile aynı ismi taşıyan albüm, büyük beğeni topluyor.

Nuri Harun Ateş, sanatçının şahsına özgü türde bir gösteri olan "Kafası Karışık Kontrtenor" ile aynı ismi taşıyan albüm, büyük beğeni topluyor. Çocukluğundan beri sahnede olmak ve şarkı söylemek dışında hiçbir şey hayal etmeyen Ateş, tutarlı ve renkli gösterisiyle hayranlarını mutlu etmeye devam ediyor.

Ateş, doğuştan yetenekli olduğunu dile getirerek ilk albümünün tanışma ve kendi hikayesini anlattığı albümünde,renkten renge dönüştürebildiği bir sesi, kılıktan kılığa sokabildiği bir vokal kabiliyeti var.

"KÜÇÜKLÜKTEN BERİ MÜZİĞE DUYARLI BİRİYİM"

Annesinin ve babasının eczacı olduğunu ve aileden kimsenin müzisyen olmadığını dile getiren Ateş,"Küçüklüğümden beri müziğe olan ilgim var ve bu ilgimi Ajda Pekkan ile şan dersi alarak daha üst düzeylere taşıdım. Kalbim sahne için çarpıyordu ama ailem hep eczacı olmamı istiyordu ben harçlıklarımı biriktirerek konservatuvara gittim" dedi.

"AYNALARIN KARŞISINDA KENDİME KIYAFET YAPAN ÇOCUKTUM"

Kostümleriyle ve sahne şovuyla dikkat çeken ve gelen eleştirilere cevap veren Ateş,"Ben küçüklüğümden beri aynaların karşısında kendime kıyafet yapan çocuktum bu yüzden de sahnede olmak istediğim karakter bu albümü de böyle tasarladım hem sevdiğim müzikler olacak hem istediğim kostümler olacak tamamen kendim olarak çıkacağım" dedi.

"İŞİMİ HAYATIMIN ODAK NOKTASINA KOYDUM"

Albüm satışlarının çok iyi gittiğini ve tepkilerinde olumlu olduğunu dile getirerek, sesi için gelen yorumlara değinen Ateş,"Yeni şarkılar yapmaya devam ediyorum her geçen gün yeni şarkılar ekleniyor. Sesimi kız sesine benzetiyorlar aslında bu işin doğasında var Kontrtenorüm ben tabi insanlar garipsiyorlar ama bu benim normal doğal sesim. İşime aşığım ben sektörün içinde bir sürü öge var kimisi para kazanmak için kimisi başka bir şey yapamadığı için bu işe yöneliyor oysa benim küçüklükten beri hayalim sahnede olmak dinleyicilerle karşılıklı kalp atışlarının verdiği hazzı alabilmek ben bu işi hayatımın odak noktasına koydum" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ajda Pekkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title