Haberler

KAEÜ'de üniversite öğrencilerine yönelik sosyal medya çalışmaları

Güncelleme:

Kırşehir'de Türk ve yabancı aday üniversite öğrencilerin bilgilendirilmesine yönelik sosyal medya hesapları oluşturuldu.

Kırşehir'de Türk ve yabancı aday üniversite öğrencilerin bilgilendirilmesine yönelik sosyal medya hesapları oluşturuldu.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü, kente ilk kez gelecek Türk ve yabancı öğrencilere yönelik, bilgilerin sunulduğu sosyal medya hesapları hazırladı.

Uluslararası İlişkiler Bölümü akademisyenlerinin yanı sıra, eğitimleri devam eden öğrenciler de çalışmaya destek verirken, aday öğrencilere detaylı bilgiler veriliyor.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nur Çetin, "Ahi Evran Uni Paradigma" ismiyle açılan sosyal medya hesaplarında daha fazla öğrenciye interaktif olarak ulaştıklarını aktardı.

Mevcut ve aday öğrencilere ulaşırken, talep ve görüşlerini de bu kanallar aracılığıyla daha hızlı aldıklarını anlatan Çetin, "Sosyal medya hesapları ile hazırladığımız faydalı ve önemli içerikleri de sunuyoruz. Öğrenciler ile iletişim ve etkileşimi artırmak için uygulamalarımız, tanıtımlarımız ve sunumlarımızda yine bu kanalları kullanıyoruz. Kırşehir'de yabancı öğrenciler üniversitemizde eğitim alıyor. Onların kente aidiyet duygusu kazanmaları ve kent, üniversite ve bölüm hakkında bilgi alabilmeleri için yapılan çalışmayı çok önemli görüyoruz. Akademisyenlerimiz, bölüm öğrencilerimiz üniversite ve şehir hakkında düşünlerini de yine burada paylaşıyorlar." ifadelerini kullandı.

Hazırlanan videolarda, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü ve Öğretim Üyesi Doç Dr. Erman Akıllı, yabancı öğrenciler için sağlanan imkanlar, öğrenci değişim programları, Dr. Öğretim Üyesi Öner Akgül ise bölümde verilen dersler, kentteki sosyal yaşam, Dr. Burak Güneş ise bölüm çalışmaları, öğrenci çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası İlişkiler Bölümünde eğitim alan öğrencilerin hazırladıkları videolarda yayınlanırken, öğrenciler kentteki eğitim yapısı, barınma ve sosyal yaşamı anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya Kırşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title