Haberler

Kanal D'nin yıllanmış dizisi Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer

Güncelleme:

2006 yılından bu yana Kanal D ekranlarında yayınlanan Arka Sokaklar'da birçok ismin diziden ayrılması üzüntü yaratmıştı. Efsaneleşen diziye yeni oyuncular katıldı. Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş bu sezon ekranda olacak.

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Dizinin başlangıcından bu yana kadroda olan isimlerin ayrılması, yapımı iyice güçsüzleştirmişti. Ancak daha fazla kayba fırsat vermek istemeyen yapımcılar, iki yeni isimle anlaşmaya vardı. Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş yeni sezonda Arka Sokaklar izleyicilerinin karşısına çıkacak.

17 EYLÜL CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Arka Sokaklar dizisinden Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ve Alp Korkmaz ayrıldı. Dizinin 16. sezonunda bu isimler olmayacak. Yayınlanan yeni sezon tanıtımında Arka Sokaklar dizisinin başlama tarihi olarak 17 Eylül Cuma günü duyurusu yapıldı. 594 bölüm yayınlanan dizi yeni sezona iki hafta sonra başlayacak.

Kadrosu iyice güçsüzleşen Kanal D'nin yıllanmış dizisi Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer

YENİ SEZON TANITIMI İLGİ GÖRDÜ

17 Eylül Cuma akşamı 595'inci bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin, yeni sezon tanıtımı büyük ilgi gördü. Olay yeri inceleme temasıyla oyuncuların göründüğü tanıtım, dizinin takipçileri arasında beğeni topladı.

Kadrosu iyice güçsüzleşen Kanal D'nin yıllanmış dizisi Arka Sokaklar'a iki sürpriz transfer

İKİ YENİ İSİM KATILDI

Arka Sokaklar'ın 16. yeni sezonunda iki yeni oyuncuyu kadroya dahil oluyor. Genç isimler Oğuz Peçe ve Deniz Çatalbaş yeni dönemde dizinin kadrosundaki boşlukları dolduracak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Arka Sokaklar Zafer Engin Özgür Ozan Kanal D Haberler

500

Yorumlar (2)

M. Şerif Sincar:

15 yuldır milletin enerjisini çalıyorlar ne dizinin bir faydası var ne öğreticiliği Her hafta insanların 4 saatini çalıyor herdizi 4saatX 52 hafta 200 saat yılda 200saat yıllık X 15 yıl 3000saat çalmışlar ne verdiler insanlığa kocaman bir 0 oturun yerinizde Fragman saatleride eklemedim Diziler insanlardan reklam yapmak için zamanlarını çalan araçlardır tamamen faydasız tamamen boşturlar

22
8
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

İkisi bir Hüsnü’nün çeyreği etmez

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title