Haberler

    Beşiktaş, Gökhan Gönül, Atiba ve Quaresma'yı Gönderiyor

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta yapılan analiz sonunda takımın 1,5 yıllık ömrü olduğu ortaya çıktı. Yönetim; yaşları ilerleyen Gökhan Gönül, Atiba ve Quaresma'nın yerine genç futbolcu bakıyor.

    Beşiktaş'ta yaş ortalaması bir hayli ilerleyen kadroya 2019'a kadar ömür biçildi. Kısa, orta ve uzun vadede uygulanacak transfer planlamasına göre siyah-beyazlılar öncelikle Gökhan Gönül, Atiba ve Quaresma'nın yerlerine genç oyuncular alacak, forvete de bir takviye yapılacak.

    Son yıllarda yeni sezon transfer çalışmalarına aylar öncesinden başlayan ve birçok başarılı hamle gerçekleştiren Beşiktaş Yönetimi yine erkenden düğmeye bastı.

    TAKIMIN ÖMRÜ 1,5 YIL

    Hem yönetim hem de teknik heyetin uzun analizleri sonrasında yaşı bir hayli ilerleyen mevcut takıma 1.5 senelik ömür biçildi. 2019'da takımdaki tecrübeli isimlerin büyük çoğunluğunun sözleşmelerinin bitecek olması sebebiyle siyah-beyazlılar kendi bünyesine adeta gençlik aşısı vuracak.

    Kısa, orta ve uzun vadede geçerli olmak üzere bir planlama yapan yönetim öncelikle Atiba, Gökhan Gönül ve Ricardo Quaresma'nın alternatiflerini kadroya katacak. Yaz transfer döneminin rotasını şimdiden çizen Beşiktaş Transfer Komitesi; sağ bek, kanat, orta saha ve forvet hattını tazelemek için çalışmalara başladı. Hem mevcut kadronun istikrarını sürdürmek hem de 1.5 sene sonraki yenilenmiş Beşiktaş'ı oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar bu projenin ardından maddi olarak da rahat nefes alacak. Sezon sonunda UEFA'nın mali kriterlerinden kurtulacak olan Beşiktaş, yine aynı mali disiplin içerisinde yoluna devam edecek.

    GURBETÇİLERE YAKIN TAKİP

    Takımdaki tecrübeli isimlerin yerlerini genç oyunculara bırakacak olması nedeniyle, yönetim oyuncu ücretlerini de ciddi ölçüde düşürmüş olacak. Cyle Larin gibi yetenekleri araştırmaya devam ederek, 1,5 sene sonra çok farklı bir Beşiktaş'ı vitrine çıkaracak olan siyah-beyazlılar bu kapsamda genç gurbetçileri de transfer radarına alacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Gökhan Gönül Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (15)

    Objektif:

    Beter olun :D

    8
    10
    yanıtYanıtla
    .....:

    FENERDEN ALINCA DÜNYANIN EN İYİ SAĞ BEKİYDİ ŞİMDİ NE OLDU DA TU KAKA OLDU BUNLAR DAHA BAŞLANGIÇ YANİ İYİ GÜNLERİNİZ AZİZ BAŞKAN NİYE YOLLAMIŞ ŞİMDİ ANLADINIZ SANIRIM. DEMEK Kİ HER KUŞUN ETİ YENMEZMİŞ.

    10
    6
    yanıtYanıtla
    burak:

    geçen sene biz şampiyon siz 4. oldunuz kardeş neden bahsediyorsun sen göndermeseydiniz biz geçen sene zorlanırdık sizde ne az 10 puan daha olurdu biz bu adamdan 2 sene faydalandık sizin yaptığınız zarar ortada şampiyonluk var sen neyin kafasındasın

    yanıt5
    yanıt5
    .....:

    DOĞRU SÖYLÜYORSUN ARKADAŞIM GÖKHAN TEK BAŞINA SİZİ ŞAMPİYON YAPTI DEĞİL Mİ ADAM NEREDEYSE YARIM SEZON YATTIĞI YERDEN PARA KAZANDI BARİ ÖBÜR OYUNCULARA BİRAZ SAYGIN OLSUN

    yanıt1
    yanıt0
    NAH CHAMPİON SEKİZTAŞ:

    gökhana fenerbahçenin ahı tuttu ayrıca iyiki fenerde kalmamış şener ondan dahada zinde şimdilerde

    2
    12
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Türkiyede haftasonundaki maçı kazanıp kazanmadığına bakılırdı, uzun dönem analizlere pek yer verilmezdi. Bu çalışmayı yapanları tebrik ederim, Beşiktaş doğru yolda.

    13
    0
    yanıtYanıtla
    hasan:

    kıskanma gs liiii wagner love ayarında topçun yok sen alsan bayram ediyodun şimdi kıskançlık kokuyor buralar :)))))))))))

    7
    6
    yanıtYanıtla
    Kara kartal:

    Ne çok çekemeyen var Beşiktaşımı nasıl haber yapsakda yaralasak diye uğraşacağınıza oturun da Türkiyenin gururu takımın maçlarını izleyin zorunuza gitmesin

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Kenan:

    Dev aynasında kendinizi görmeyle olmaz iki büyük var fb gs gerisi teferruat kibirli renksizler

    yanıt4
    yanıt5
    Kenan:

    Ederi bir dolar eden kişilerin fenerbahçede işi olmaz layık olduğu yere gitti ordanda şut

    yanıt3
    yanıt2
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title