Haberler

Kadirov'un fotoğrafını paylaşan 25 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Çeçenistan'ın geçici olarak görevi bırakan lideri Ramazan Kadirov'un papaz kıyafeti montajlı fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan 25 kişi tutuklandı.

Çeçenistan'ın geçici olarak görevi bırakan lideri Ramazan Kadirov'un papaz kıyafeti montajlı fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan 25 kişi tutuklandı.

Rusya'ya bağlı Çeçenistan Cumhuriyeti lideri Ramazan Kadirov'un 2 hafta önce sağlık sorunları gerekçesiyle görevini geçici olarak bıraktığını duyurmasının ardından, üzerindeki baskılar devam ediyor. Rusya'ya bağlılığını ifade eden ve Putin ile iyi ilişkiler kuran Kadirov'u eleştiren Çeçenistan vatandaşları, Kadirov'un papaz kıyafeti giymiş fotomontajlı fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine Çeçenistan savcılık makamları ve polisler harekete geçti. Kadirov'a hakaret ettiği gerekçesiyle 25 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin ifadeleri alındıktan sonra tutuklandığı öğrenildi.

Rus ve Çeçen basını tutuklular arasında öğrencilerin ve 62 yaşındaki bir taksi şoförünün bulunduğunu ve neredeyse her yaş aralığından birçok kişinin operasyonlarla evlerinden alındığını ifade etti. Yapılan operasyonlar ve tutuklamaların ardından, sosyal medya üzerinden birçok kullanıcı Kadirov'un papaz fotomontajlı fotoğrafını paylaşarak durumu protesto etmeye başladı ve tutukluların serbest bırakılmasını talep etti. - MOSKOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Kadirov Sosyal Medya Çeçenistan Rusya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title