Haberler

Kadirli Şehitlerini Andı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü, Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Proğrama, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutanı Personel Albay Alaaddin Eşsiz, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, daire müdürleri, STK temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.

Kutlamalar, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Şehitler Anıtı'nda çelenk töreniyle başladı. Ardından J.Atstsb.Üst.Çvş. Ali Gök, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri derneği adına şube başkanı Tayfun Çiftçi ve Kadirli Terör Mağdurları Sosyal Yardımlaşma derneği Battal Işıkbol'un konuşmasının ardından, Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan tarafından şehitlik özel defterine not düşüldü.

Törende, Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua okundu. Şehit mezarlarının ziyaretinin ardından kutlama programı, Kadirli Belediyesi DR.Devlet Bahçeli Kültür Merkezi'nde 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi müdürlüğü tarafından düzenlenen anma programının ardından, Kadirli Belediye Başkanlığı tarafından Şehit ve Gazi ailelerine yemek verilmesinin ardından sona erdi. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mücahit Durmuşoğlu Çanakkale Osmaniye Kadirli Güncel Haberler

title