Haberler

Kadirli'de "Sanayi Tipi Kazan Operatörü Yetiştirme" Eğitimi Sona Erdi

Kadirli'de, sanayi tipi kazan operatörü yetiştirme eğitimine katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Kadirli'de, sanayi tipi kazan operatörü yetiştirme eğitimine katılan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Kadirli Ticaret Odası Başkanı Hasan Kastal, törende yaptığı konuşmada, kursun Kadirli için çok önemli olduğunu belirterek, kursun başarıyla tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bakü Tiflis Ceyhan (BTC) Proje Koordinatörü Prof. Dr. Mükerrem Kaya ise her alanda nitelikli iş gücüne ihtiyaç olduğunu söyledi.

Sektörlere yönelik mesleki gelişim kursları düzenlediklerini ifade eden Kaya, "BTC boru hattı boyunca meslek edindirmeye ve mesleki gelişime yönelik kurslar düzenlemeye devam edeceğiz. Eğitim programına destek veren Kadirli Ticaret Odası Başkanlığı ve Makine Mühendisleri Odası Adana Şubesi yetkilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Kursiyerlere sertifikalarının dağıtılmasının ardından, Kadirli Ticaret Odası ve Makine Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanlığı tarafından BTC Proje Koordinatörü Kaya'ya teşekkür belgesi verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadirli Ceyhan Bakü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title