Haberler

Kadir Topbaş'tan Havalimanı Personeline İftar

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Atatürk Havalimanı Vıp Salonu'nda Basın Toplantılarının Düzenlediği Yerde Kurdurduğu Masalarda Havalimanı Çalışanlarına İftar Yemeği Verdi. Yemeğe Havalimanında Uçak Bekleyen Pakistan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Wagarmasood Khan ve Pakistan İst...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Atatürk Havalimanı VIP Salonu`nda basın toplantılarının düzenlediği yerde kurdurduğu masalarda havalimanı çalışanlarına iftar yemeği verdi. Yemeğe havalimanında uçak bekleyen Pakistan Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri Wagarmasood Khan ve Pakistan İstanbul Başkonsolosu ile eski ekonomi bakanlarından Ufuk Söylemez de katıldı.

Türk Hava Yolları`nın tarifeli uçağıyla 19.15`te İstanbul`dan Londra`ya giden Topbaş, uçak saatinin iftara yakın olması nedeniyle havalimanı çalışanları için Atatürk Havalimanı VIP Salonu`nda iftar yemeği düzenledi. Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı BELTUR`un çalışanları iftara yaklaşık iki saat kala havalimanına gelerek hazırlıklara başladı.

VIP`de basın toplantılarının düzenlendiği salon boşaltıldı ve masalar yerleştirildi. Daha sonra iftarda ikram edilecek açık büfe hazırlanmaya başlandı. Getirilen masalar, VIP`de basın toplantılarının yapıldığı salon boşaltılarak buraya yerleştirildi.Masaları ve açık büfe yemeği hazırlayan Beltur personeli iftar saatinin ve davetlilerin gelmesini bekledi. Açık büfe 6 çeşit sıcak yemek 40 çeşit soğuk yemeğin bulunduğu iftar yemeğinde, onlarca çeşit tatlı ikramı da yapıldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Topbaş, Londra`da Devlet Bakanı Ali Babacan ve Eskişehir Milletvekili Murat Mercan`ın da katılımıyla düzenlenecek bir finans konusuyla ilgili bir konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere gittiğini söyledi. Havalimanı VIP Salonu`nda düzenlenen iftarla ilgili olarak da Topbaş, şunları söyledi:

“Uçak saati 19.15. Uçak saati iftar saatiyle çok yakın. Arzu ederdim ki biraz daha geç olsun bir iftar çadırına gidip veya bir fakirin evine gidip iftar açayım. Burada kendi orucumuzu açmak yerine dedik ki, havalimanındaki personelle orucumuzu açalım bir ikramımız olsun. Yolculuklarımızda bu kadar bizim kahrımızı çeken havalimanındaki görev yapan yetkililerle birlikte bunu değerlendirmek istedik.¨

Başbakan Tayyip Erdoğan`ın rahatsızlanmasıyla ile ilgili bir soru üzerine Topbaş, “Kendisiyle görüşmedim, rahatsız etmek istemedim. Yakından takip ediyorum, Başbakanımız partimin genel başkanı. Çok genç olmasına rağmen, çok yoğun bir tempoyla çalışıyor. Hatta bunu nasıl başarabiliyor diye de düşünüyorum. Kendisine Allah şifa versin, kendisinden daha çok hizmet bekliyoruz¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title