Haberler

Kadir Topbaş Baba Ocağı'nda

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Yaz Tatilinin Bir Bölümünü Geçirmek Üzere Geldiği Memleketi Artvin'in Yusufeli İlçesine Bağlı Altıparmak Köyünde Seçimle İlgili Değerlendirmelerde Bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yaz tatilinin bir bölümünü geçirmek üzere geldiği memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Altıparmak köyünde seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaçkar Dağları eteğindeki köyünde hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Topbaş, seçimlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Başkan Topbaş, "Tarlada izi olanın, ekinde yüzü olur. Artvin'i ben biraz biliyorum. Artvin'den daha önce milletvekili adayı oldum. O dönem 300'e yakın köy gezdim. O günden bugüne kadar Artvin'i sürekli takip ediyorum. Fakat bu dönemi çok farklı gördüm. Bu dönem Artvin 2 milletvekili götürür. AK Parti 4.5 yıldan beri iktidarda ve güzel hizmetler vermiştir. Buradan sayın

başbakanımıza teşekkür ediyorum, çünkü Çoruh Üniversitesi'ni destekleyerek Artvinimiz'e kazandırdı. Artvin'de organik tarımın desteklenmesi ve geliştirilmesi lazım. Bu işin Artvin için ve Türkiye için bir kazanım olacağına inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti'nin tek başına iktidarının ülkeye istikrar getirdiğini belirten Topbaş, "Tek başına iktidar olmak avantaj. Türkiye tek başına iktidarlar döneminde daha çok ilerledi. Daha fazla hizmet yapıldı. Hemşehrilerimden üstü kapalı da olsa destek istiyorum. Daha çok hizmetlerin gelebilmesi için, verilen sözlerin tutulabilmesi için mutlak tek başına iktidar yakalanmalıdır." dedi. Topbaş, "Kararlarımızı doğru ve samimi verelim" ifadelerini kullandı.

Organik tarım konusuna da değinen Başkan Topbaş, "Organik tarıma insanlarımız sıcak bakmalı. Organik tarımla ilgili herkesi teşvik ediyoruz. Sebze ve meyvelerini yetiştiren çiftçilerin büyükşehir belediyesi olarak parasını verip alıyoruz" diye konuştu.

(ND-İRT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title