Haberler

Kadir İnanır'ın Sağlık Durumuyla İlgili Son Gelişme! Şah Damarından Ameliyat Olacak

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta beyninde pıhtı atması nedeni ile apar topar hastaneye kaldırılan Kadir İnanır, şah damarından ameliyat olacak.

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Kadir İnanır kısa bir süre önce hastaneye kaldırılmıştı. Beyninde pıhtı atması tespit edilince acilen ameliyata alınan Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

ŞAH DAMARINDAN AMELİYAT OLACAK

Duymayan Kalmasın programının haberine göre; Usta oyuncu Kadir İnanır bir hafta sonra şah damarından ameliyat olacak.

Kadir İnanır'ın doktoru geçtiğimiz hafta şunları söylemişti:

"Güzel haberleri sizinle paylaşmak için toplandık. Artık kendisi yoğun bakımda değil. Ayağa da kalktı. Yoğun bakımda tutmamızın nedeni bazı risk faktörleriydi. Kadir Bey'in pıhtısı ana beyin damarlarından birindeydi. Pıhtıyı artıran bazı risk faktörleri vardı Kadir Bey'in ama vücut iyi cevap verdi. Konuşması ve anlaması gayet normal, her işini kendisi yapabilecek durumda. Risk analizlerini yapıyoruz. Olabilecek en kısa zamanda taburcu etmek istiyoruz kendisini."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

AYNUR:

Bu bir hain

11
3
yanıtYanıtla
Cumali:

Allah acil şifalar versin delikanlı adam

5
7
yanıtYanıtla
,,:

ne delikanlı ama. . vatan haini olunca delikanlı mı oluyor gerzek

yanıt4
yanıt1
ESRA:

benim için bir değeri yok . . teröristleri savunan insana geçmiş olsun demek o şehitlerimize bile hakarettir . . Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın . .

10
1
yanıtYanıtla
Realist:

Damarsız herif!

10
1
yanıtYanıtla
BAMBAM:

Geçmiş olsun ölecekse de umrumda değil ölsün yani.

10
0
yanıtYanıtla
SELMA C :

Bu bir haindir

7
2
yanıtYanıtla
SEN ANLADIN:

sende bir hırsızsın (NİCK HIRSIZI)

yanıt1
yanıt4
Dürüst Mert:

Bir vatan haini eksilir insallah

9
0
yanıtYanıtla
CEMAL:

Hain kadir

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title