Haberler

Kadir Gecesi'ne doğru

Gaziantep Valisi Davut Gül, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, bir yandan on bir ayın sultanı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının sonuna yaklaşmanın üzüntüsünü yaşarken, diğer yandan bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinç ve heyecanı içinde olduklarını belirtti.

Hazreti Muhammed'in "Kim Kadir Gecesi'ni faziletine inanarak ve mükafatını da Cenabı Allah'tan umarak ihya ederse o kimsenin geçmiş günahları bağışlanır." sözlerini hatırlatan Gül, şöyle devam etti:

"Bu geceye Kadir denilmesi şeref ve kıymetinden dolayıdır. Kadir Gecesi'ni bu derece değerli kılan en önemli sebep de Kur'an-ı Kerim'in bu gece indirilmeye başlanmış olmasıdır. Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran, tövbe kapılarının sonuna kadar açık olduğu bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun daha da artması için yüce Allah'ın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan biridir."

Bu mübarek gecedeki manevi atmosferin bugün olduğu gibi yarın da aynı duygularla devam etmesi, dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine sevginin, saygının, hoşgörünün hakim kılınmasını sağlayarak yetimlere, kimsesizlere, fakir ve düşkünlere yardımda bulunulması gerektiğini aktaran Gül, "Elimizi ve gönlümüzü uzanabildiğimiz herkese açmalıyız." ifadesini kullandı.

İnananların Kadir Gecesi'ni tebrik eden Gül, yüce Allah'tan herkesi barış ve huzur içinde Ramazan Bayramı'na eriştirmesini diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Gecesi Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title