Haberler

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün Doğum Gününe Özel "Anlamlı" Paylaşım

Güncelleme:

Ünlüler dünyasının parmakla gözterilen çiftlerinden olan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den bir romantik paylaşım daha geldi. Neslihan Ataügül'ün 26'ıncı yaş gününe özel eşi Kadir Doğulu, duygusal bir paylaşım yaptı.

Oyuncu Neslihan Atagül 26 yaşına bastı. Kadir Doğulu, eşinin doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı fotoğrafla kutladı. Kadir Doğulu instagram hesabından eşi Neslihan Atagül'le fotoğrafının altına "Artık en güzeli 26... ve bilmelisin ki seninle güzel her anı... iyi ki doğdun hayatımın anlamı" diyerek duygusal bir not düştü.

İşte Kadir Doğulu'nun aşk dolu paylaşımı;

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün Doğum Gününe Özel 'Anlamlı' Paylaşım

EVLENDİKLERİ ANDAN İTİBAREN ÇOK KONUŞULANLAR ARASINDA

Kadir Doğulu Naslihan Atagül çifti görkemli bir törenle dünya evine girmişti. Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, gelini Okmeydanı'ndaki annesinin evinden davullu-zurnalı törenle çıkarmıştı. Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün düğün fotoğrafları da sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı.

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün Doğum Gününe Özel 'Anlamlı' Paylaşım

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün Doğum Gününe Özel 'Anlamlı' Paylaşım

Kadir Doğulu'dan Neslihan Atagül'ün Doğum Gününe Özel 'Anlamlı' Paylaşım

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Neslihan Atagül Kadir Doğulu Doğum Günü Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Hatice:

Maasssaaalllah. Guzel. Bir. Çift. Tıpkı. Halit. Ergenc. Berguzeel. Korel. Gibi

7
8
yanıtYanıtla
33:

Vay , hemşehrim benim be . Mersili olsun çamurdan olsun . Nihat Doğan nere , benim hemşehrim nere . dağlar kadar fark var

7
4
yanıtYanıtla
Selda inceler:

Aman, bize ne ya bu boş işlerden

3
5
yanıtYanıtla
ASLI:

BURADAKİ HERKESİN MÜBAREK KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM.

4
1
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

SAĞOL. . . SENİN DE KUTLU OLSUN. . BU SAMİMİ JESTİNE KARŞILIK, EĞER CİNSİYETİN ERKEK İSE, LÜTFEN OLMAN GEREKTİĞİ GİBİ DEVAM ET YAZILARINA. HENÜZ SAN TAM İNANMIŞ DEĞİLİZ.

yanıt3
yanıt0
eleymc:

çok tatlisiniz imreniyorum masallah

3
0
yanıtYanıtla
Mebrure:

Çok tatlılar

2
1
yanıtYanıtla
Mutluluk:

Bunlar gördüğüm en güzel ve en sevimli gelin ve damattı. Neslihan çok genç yaşta evlendi. Kocasından daha iyi oyuncudur. Umarım hem kariyer hem de evliliklerindeki istikrar bozulmaz.

0
0
yanıtYanıtla
01:

ahhhh ahhh benim herif ne doğum günü ne sevgililer günü ölürsem bel ki mevlitimi okutur

0
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

REKLAM KOKAN AŞK HABERLERİNDEN GINA GELDİ ARTIK. . AYIPTIR SÖYLEMESİ ARKADAŞLAR. . BİRAZ KENDİ DÜNYANIZDA YAŞASANIZA BU İLİŞKİLERİNİZİ. İNANIN ÇOĞUNUZUN ÖZELLİKLE DÖRT DUVAR ARASINDAKİ MUHABBETİNİZ BİZLERİ ZERRE KADAR İLGİLENDİRMİYOR. GÖZÜMÜZE SOKMAKTAN DA VAZGEÇİN ARTIK. BİR RADDEDEN SONRA ''BU TRİPLER''AHLAKSIZLIK''GİBİ ALGILANIYOR. ''ÖZEL HAYATIN MAHREMİYETİNİN VE MASUMİYETİNİN İÇİNE ETTİNİZ''RESMEN. HEM DE TOPUNUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title