Haberler

Kadir Çöpdemir, Promosyonu Anlatıyor

Promotürk Derneği, Itf Fuarcılık İşbirliğiyle Gerçekleştirilecek "Promosyonun İletişimdeki Yeri ve Önemi" Konulu Bölgesel Toplantılar Sürüyor.

Promotürk Derneği, ITF Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştirilecek “Promosyonun İletişimdeki Yeri ve Önemi” konulu bölgesel toplantılar sürüyor.

İlki geçtiğimiz günlerde İzmir’de düzenlenen toplantıya, promosyon üreticileri, önemli firmaların satın alma müdürleri, reklam,halkla ilişkiler yöneticileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Bursa’dan sonra, Antalya, Gaziantep ve Konya ‘da düzenlenmesi plnlanan toplantıların son durağı İstanbul olacak.

Promotürk Derneği Başkanı Esad Ahmet Özdem, sektörün üretici, alıcı, satıcı ve tedarikçisiyle tüm dinamiklerinin bir araya geleceği bu toplantılarda amaçlarının promosyon sektörünü güçlendirmek ve ivme kazandırmanın yanı sıra özellikle imalat, eğitim ve istihdam konularında yapılabilecekler için paylaşımlarda bulunmak olduğunu belirti.

Promotürk Derneği yöneticileri, bu toplantılar ile Ekim 2009 da CNR Expo’da düzenlenecek Promosyon Fuarı öncesinde,  Türkiye’de faaliyet gösteren ilgili firmaların konuya dikkatinin çekilmesinin de amaçlandığını belirttiler.

Promotürk (Promoturk - Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği ) ve ITF (İstanbul Fuarcılık A.Ş ) girişimi olan ve KOSGEB desteği ile düzenlenen 24. Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı, 08 – 11 Ekim 2009 tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

12 bin metrekarelik alanda 200’e yakın promosyon üreticisi ve ithalatçısının katılacağı fuarda iş dünyası promosyon ürünleri, tekstil promosyon ürünleri, elektronik eşya, hediyelik eşya ve kırtasiye gibi başlıklardan oluşan çok çeşitli ürün portföyü sergilenecek.

Geçtiğimiz yıl fuarı 23 bini aşkın profesyonel alıcı ziyaret etmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title