Haberler

Kadıoğlu, Çalmadık Kapı Bırakmıyor

Güncelleme:

Gebze de çalmadık kapı, gidilmedik makam ve dernek bırakmayan Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Halil İbrahim Kadıoğlu'nun çalışma azmi ve gayreti ile dikkat çekiyor.

Gittiği yerlerde ve ziyaret ettiği dernek ve sivil toplum kuruluşlarında büyük kabul gören Halil İbrahim Kadıoğlu herkesi şaşırtıyor. Belediye başkan aday adaylığı yarışında şimdiden kendisine büyük bir gönül ordusu oluşturan Halil İbrahim Kadıoğlu, en büyük referansın hak üzere yürümek, tevazü içinde herkesin ayağına gitmek ve gönüllerde taht kurmak olduğunu söylüyor ve gereğini de fazlasıyla yapıyor.

Kadıoğlu, Adaylığı kesinleşmeden büyük bir efor sarf ederek diğer aday adaylarına taş çıkartacak bir performans göstererek yaptığı ziyaretler , samimi, içten , gönül köprüleri kuran , sohbetleri şimdiden Gebze kamuoyunun en çok konuşulan ve takdir edilen konularından biri oldu.

Diğer adayların da abisi konumunda bulunan ve Milli Nizam geleneğinden beri istikametini hiç bozmayan, lekesiz geçmişi ve çalışkanlığı ile Başkan adaylığını fazlası ile hak ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title