Haberler

Kadınların etek altı fotoğrafını çeken sapık, suçüstü yakalandı

Güncelleme:

İzmit'te, bir kadının gizlice etek altı fotoğraflarını çekerken yakalanan sapık, çevredekiler tarafından darbedildikten sonra polise teslim edildi.

İzmit'te gündüz vakti kadınların etek altı görüntülerini çeken sapık, çevredeki vatandaşlar tarafından tespit edilip darp edildikten sonra polise teslim edildi.

DÖVÜP TABUREYE OTURTTULAR

Yeni Cuma Parkı yakınlarında, bir kadının gizlice etek altını fotoğraflarını çektiğini fark edenler müdahalede bulundu. Darbettikleri A.A.'yı bir çay bahçesine götürerek, tabureye oturtup polisi aradı. Başında bekledikleri şüpheliyi olay yerine gelen polise teslim etti. A.A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"KAFE KAFE GEZİYORDU"

Konuyla ilgili açıklama yapan bir vatandaş daha öncede sapığı elinde telefonla gördüğü iddia ederek, "Elinde telefonla kafe kafe geziyordu." ifadelerini kullandı.

Kadınların etek altı fotoğrafını çekerken yakalandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (9)

ms:

gizlice eteğinin altına kadar gelip nasıl çekim yapılır anlamakta zorlanıyorum. Kadınlar neden her zaman haklı oluyorlar. adamın karsısına geçip orasını burasını teşhir ederler medyatik olmak için her yolu denerler . iç çamasırsız gezerler cesur olurlar erkekler bakar sapık olurlar böyle mantıgınızın içine tüküreyim.

12
7
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

sen bu mantığa tükürene kadar ben çoktan senin suratına tükürdüm. yazıklar olsun sana. geride kalmış cahillik abidesi. sen istediğini giyerken insansın kadın istediğini giyince insan değil kadın. . he yani her türlü tecavüzcüler sapıklar haklı dimi. onların yerine sen yat hapiste.

yanıt4
yanıt3
Gunduz:

Sana göre teşhirci bize göre özgürce giyinen kadın. Sen onun gösterdiği kadarını görebilirsin. İstemediği bir yerini görmeye çalışırsan bu tacize girer. Buna da kimsenin hakkı yoktur. Asıl ben senin mantığına ne diyim bilemedim.

yanıt3
yanıt3
ADAM:

Ulan çomar orasını burasını teşhir eden kadınlardan tahrik olan senin gibi çomarlar utansın görmemişlikten bi dekolteden tahrik oluyorsunuz insan içine çıkın birileriyle birlikte olun zaten umurunuzda olmayacak Allahım bizi bu çomarlardan kurtar

yanıt1
yanıt4
KUMLUCALI UĞUR:

Niye gizliyorsunuz yüzünü ya. . . açın yüzünü herkes görsün. nasıl olsa 1-2 güne kadar serbest bırakacaklar. bırakın sokakta gören tükürsün yüzüne.

17
0
yanıtYanıtla
matrıx:

yüzünü güzlemekteki amaç ne mağdurun yüzü gizlenir bu mağdurmu şimdi.

8
0
yanıtYanıtla
kayıp:

adli sonuc belirlenmeden acamazlar arkadaslar. . . ya yanlış anlasılmaysa siz böyle bir seye maruz kalmak istermisiniz kimse anlamadan dinlemeden yargılama yapamaz allah dahi meleklerini şahit olarak kılmııştır yazmaları için

2
0
yanıtYanıtla
Adam Diyemiyomda Yüzü Nicin Sansürlü:

Acin Acinda Sokakta Karsilasim Etegi Giydirim Alttan Vereyim Benzini Atesi

1
0
yanıtYanıtla
XXXX LARGE:

bu sapıkların yüzünü neden gizliyorsunuz kardeşim gizlemeyinki millet bu sapıkları görüsün cezasını versin yüzlerini gizlemeyin artık ya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title