Haberler

Kadınlardan 'Oyun'a tam not

Güncelleme:

Nilüfer Belediyesi'nin, Fadıllı Mahallesi'ndeki kadınlar için gösterime sunduğu 'Oyun' adlı film büyük ilgiyle izlendi.

Nilüfer Belediyesi'nin, Fadıllı Mahallesi'ndeki kadınlar için gösterime sunduğu 'Oyun' adlı film büyük ilgiyle izlendi. Toroslar'da köylü kadınların bir araya gelerek kurdukları tiyatro oyununu anlatan filmin sonunda düzenlenen söyleşide de birlik ve dayanışma mesajı verildi.

Nilüfer Belediyesi'nin kırsal mahallelerde gösterime sunduğu açık hava filmleri bu kez Fadıllı Mahallesi'nde kadınlarla buluştu. Toroslar'da birkaç köylü kadının 2000'li yılların başında bir araya gelerek kurdukları tiyatro topluluğu ve ortaya çıkan oyunu anlatan film, bu kez Fadıllı'da gösterime sunuldu.

Ulusal ve uluslararası birçok festivalde ödüller alan, yönetmenliğini Pelin Esmer'in yaptığı 'Oyun' adlı film, dokuz girişimci kadının muazzam hikayesini perdeye aktarıyor. Yaşamları tarlada ya da evde çalışarak geçen bu kadınların, kendi hayatları ile hesaplaşmaya koyulduğu film büyük beğeni topladı.

Film gösteriminin ardından Uzman Psikolojik Danışman Gönül Ekren Hazneci'nin katıldığı söyleşi gerçekleştirildi. Birlik ve dayanışma mesajı verilen söyleşide Gönül Ekren Hazneci, kadınlara birlik olmaları yönünde mesajlar verdi. Hazneci, "Bu filmde kadınların cesaretini, birlikteliğini gördük. Hayal kurun ve birlik olun. Birlikten kuvvet doğar. Hayaller birliktelikle gerçek olur. Fikir üretin ve birlikte hayata geçirin. Her anlamda daha güçlü olacaksınız. Kadınlar birlik olursa başaramayacağı iş yoktur" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin kırsal mahallelerde düzenleyeceği açık hava film gösterimleri önümüzdeki günlerde de devam edecek. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

nilüfer belediyesi Toroslar Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title