Haberler

Kadınlarda Güreş Türkiye Şampiyonu Bartın Oldu

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasına katılan Bartın Üniversitesi Kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Güreş Şampiyonasına katılan Bartın Üniversitesi Kadınlarda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Adana'da düzenlenen Koçfest Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası tamamlandı. Şampiyonada, Bartın Üniversitesi takım olarak 5 altın ve 2 bronz madalya alarak toplamda 25 puanla kadınlarda güreş Türkiye Şampiyonu oldu. Gerçekleştirilen karşılaşmalarda; Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Funda Tükenmez 50 kiloda birinci, Aslı Tuğcu 65 kiloda birinci, Buse Tosun 68 kiloda birinci, Nuray Karadağ 59 kiloda birinci, Beste Altuğ 72 kiloda birinci, Kürbranur Kurt 53 kiloda üçüncü ve Berna Güneş 57 kiloda üçüncü oldu. Bartın Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Taner Bozkuş, aldıkları başarılardan dolayı sporcuları kutladı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise müsabakalarda madalya alan sporcuları tebrik ederek, "Öğrencilerimiz, Üniversitemizi en iyi şekilde tebrik ederek bizleri gururlandırmıştır. Aralarında bizleri olimpiyatlarda ve diğer uluslararası müsabakalarda temsil eden sporcularımız da var. Kendileri bugün Üniversitemizin ismini en iyi şekilde temsil ettikleri gibi önümüzdeki günlerde Ülkemizi de aldıkları derecelerle en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Tekrardan sporcularımız tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Nuray Karadağ Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title