Haberler

SPOR Kadınlar Ligi'nde gol kraliçeliğinde Zelal ilk sırada

Güncelleme:

SPOR Kadınlar Ligi'nde gol kraliçeliğinde Zelal ilk sıradaMithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)-ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde 4 grupta oynanan ikinci maçlar sonunda Fatih Vatansporlu Zelal Baturay 5 gol atarak gol kraliçeliğinde ilk sıradaki yerini korudu.

SPOR Kadınlar Ligi'nde gol kraliçeliğinde Zelal ilk sırada

Mithat ABAKAN/MANAVGAT ( Antalya ), (DHA)-

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde Turkcell Kadın Futbol Ligi'nde 4 grupta oynanan ikinci maçlar sonunda Fatih Vatansporlu Zelal Baturay 5 gol atarak gol kraliçeliğinde ilk sıradaki yerini korudu. Gol sayısını 4'e çıkaran Kireçburnu takımından Elanur Laçin ise ikinci sırada yer aldı. Ligde, 4 grupta oynanan ikinci karşılaşmalarda filelere 23 gol atıldı.

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu'nda 16 takımın yer aldığı 4 grupta ikinci maçlar tamamlandı. Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen tedbirlere dikkat edilerek oynanan ikinci karşılaşmalarda atılan 23 golle ligde toplam gol sayısı 64'e yükseldi. A Grubu'nda Fatih Vatanspor ile İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor arasında oynanan karşılaşma; Fatih Vatanspor 3-0 öndeyken, İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'un hakemlere tepki göstererek sahadan çekilmesi sebebiyle yarıda kaldı.

EN FARKLI SONUÇ BEŞİKTAŞ'TAN

Gruplarda oynanan ikinci maçlarda en farklı sonucu Amed Sportif Faaliyetleri 7-0 mağlup eden Beşiktaş aldı. Bu maç aynı zamanda ikinci maçlarda en çok gol atılan karşılaşma oldu. Hakkarigücü Spor ve 1207 Antalyaspor ile Ataşehir Belediyespor ve Adana İdmanyurdu karşılaşmaları 1-1'lik skorla sona ererken takımlar puanları paylaştı.

ZELAL BATURAY 5 GOLLE İLK SIRADA

Gruplarda ikinci maçların da tamamlanmasıyla gol kraliçeliği yarışında Fatih Vatanspor'dan Zelal Baturay 5 golle zirvedeki yerini korudu. Zelal Baturay'ın ardından Dudullu'ya 3 gol atarak gol sayısını 4'e çıkaran Elanur Laçin ikinci sırada yer aldı. Gol kraliçeliği yarışında Beşiktaş'tan İrem Eren ve Yağmur Uraz da attıkları 3'er golle sıralamada yer aldı.

Seyircisiz olarak oynanan karşılaşmaları Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ile Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve Kadın Milli Takımlar teknik ekibi de takip etti.

SON MAÇLAR 23-24 NİSAN'DA

Gruplarda son maçlar 23 ve 24 Nisan tarihlerinde yapılacak. Son maçlarda; A Grubu'nda Beşiktaş Fatih Vatanspor'la, Amed Sportif Faaliyetler ise İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı Spor'la karşılaşırken, B Grubu'nda Ataşehir Belediyesi ile Hakkarigücü Spor ve Adana İdmanyurdu ile 1207 Antalyaspor karşılaşacak. 24 Nisan günü oynanacak maçlarda ise C Grubu'nda ALG Spor'la Kireçburnu, FOMGET Gençlik ve Spor'la karşılaşırken, D Grubu'nda Konak Belediyespor'la Karadeniz Ereğli Belediyespor; Kocaeli Bayan Futbol Kulübü'yle Kayseri Gençlerbirliği karşı karşıya gelecek.

ÇEYREK FİNAL MAÇLARI D-SMART'TA

Gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar çeyrek finalde mücadele edecek. Çeyrek final mücadelelerinden itibaren turnuvanın kalan maçları D-Smart'tan naklen yayınlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Manavgat Antalya Futbol Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title