Haberler

Kadınlar Gökova'ya Yelken Açtı

Muğla'nın Bodrum İlçesinde Kadınlar Yelken Okulu'nun Organizasyonu ile Bir Araya Gelen 7 Ülkeden 50'ye Yakın Kadın, "Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası" Etkinliği Kapsamında Gökova Körfezine Yelken Açtı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Kadınlar Yelken Okulu'nun organizasyonu ile bir araya gelen 7 ülkeden 50'ye yakın kadın, "Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası" etkinliği kapsamında Gökova Körfezine yelken açtı.

14-21 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenen ''Uluslararası Kadınlar Yelken Haftası (International Women Sailing Week) etkinliğine katılan kadınlar, eşsiz güzelliğe sahip koyları gezme imkanı bulacak. Hem tatil yapmak hem de yelken sporunun heyecanı yaşamak için Bodrum'da bir araya gelen kadınlar, 6 ayrı tekne ile yelken açarak gezilerine başladı. İlk gün Çökerme Koyu'nda konaklayacak olan kadınlar, Gökova Körfezi gezilerinde, akşam yemeği için karaya çıktıklarında farklı eğlencelerle gezilerine renk katacaklar.

Geziye katılan kadınlar arasında profesyonel olmayan ancak yelken sporuna ilgi duyanların da bulunduğu belirtildi. Etkinliği organize eden Bodrum Kadınlar Yelken Okulu yetkililerinden Neslihan Karayel, bu organizasyon sayesinde Gökova Körfezi'ndeki koyların da tanıtımını yapmış olacaklarını söyledi. Karayel, "Sahillerimizi gezeceğiz. Akşamları ve bazı günler gündüz saatlerinde çeşitli etkinliklerle eğleneceğiz. Yelken sporunu geliştirmek, kadınlar arasında yaygınlaşmasını sağlamak ve kadınları bir araya getirerek dostluğu pekiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Organizasyonun son gününde rotalarını Bodrum'a çevirecek olan kadınlar, ilçeye ulaştıklarında veda partisi düzenlenecek.

(OU-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title