Haberler

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Nesibe Aydın'da hedef Avrupa kupası

Güncelleme:

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın A Takımı ile teknik heyet basın mensuplarıyla buluştu.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Nesibe Aydın A Takımı ile teknik heyet basın mensuplarıyla buluştu.

Nesibe Aydın Okulları Yıldızlar Kampüsü'nde düzenlenen etkinliğe Kulüp Başkanı Mirkan Aydın, yönetim kurulu, sporcular ve teknik heyet katıldı.

Aydın, tanıtım toplantısı sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıl hem yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını hem de Süper Lig'e ilk kez çıktıkları için zor bir mücadele verdiklerini söyledi.

Geçen yıl ligi üçüncü sırada tamamladıklarını, bu sene başarılarını tekrarlamak istediklerini ifade eden Aydın, "Disiplinli, çalışkan, koşan, mücadele eden, en iyisi için zorlayan takım görüntümüzü sürekli sahada görmek istiyoruz. Bu sene Türkiye'de Süper Lig ve federasyon kupası, Avrupa'da da FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda mücadele edeceğiz. Tüm kulvarda amacımız üst sıralarda yer alabilmek." diye konuştu.

Aydın, takımlarını bu hedeflere göre kurduklarını vurgulayarak, "Sezonun en hazır takımı olarak lige ve FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'na başlamak istiyoruz. FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda hedefimiz en az bir çeyrek final görmek istiyoruz. Hayalimizde olan budur." değerlendirmesini yaptı.

"Avrupa'da oynadığımız için Türkiye'de zaman zaman zorlandığımız günlere mutlaka neden olacak"

Takımın Başantrenörü Erman Okerman da bu sene kendilerini daha zor bir sezon bekleyeceğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Karşımıza çıkan tüm rakipler geçen sezonunun üçüncüsüyle oynadığını bilerek, bu motivasyonla sahaya çıkacaklar. Bir de Avrupa kupasında mücadele edeceğiz bu da bizi heyecanlandırıyor. İki ligi birlikte götürmek zorundayız. Avrupa'da oynadığımız için Türkiye'de zaman zaman zorlandığımız günlere mutlaka neden olacaktır. Biz de ona göre kadro kurduk. Ümit ediyorum bu sene geçen senenin üzerine koyarak herkesi şaşırtan bir başarıyla yolumuza devam edeceğiz."

Takım Kaptanı Merve Uygül ise geçen sezon başarılı bir grafik çizdiklerini vurgulayarak, "Geçen sezon yakaladığımızın başarının altında kalmak istemiyoruz. Avrupa'da da ülkemizi ve takımızı da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." dedi.

Etkinlikte ayrıca sporcularla bir araya gelen öğrenciler merak ettikleri soruları da sorma imkanı buldu.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title