Haberler

'Kadınlar All Star' Biletleri Satışa Sunuldu

Türkiye Basketbol Federasyonu Tarafından Düzenlenecek 'Kadınlar All Star' Organizasyonun Biletleri Biletix'de Satışa Sunuldu

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenecek 'Kadınlar All Star' organizasyonun biletleri Biletix'de satışa sunuldu.

Alınan bilgiye göre, Anadolu Üniversitesi (AÜ) Spor Salonu'nda 16 Ocak'ta düzenlenecek Kadınlar All Star'ın bilet satış fiyatı 5 lira olarak belirlendi. Organizasyonu salonda izlemek isteyen basketbolseverler, aynı zamanda 10 Ocak'tan itibaren AÜ Kütüphanesi alt kapı girişi ve Espark Alışveriş Merkezi'nde açılacak Biletix satış noktalarından da biletleri temin edebilecek.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin en iyilerini bir araya getirecek organizasyon, Ayça Şen ve Mustafa Özben'in sunumuyla gerçekleştirilecek. Etkinlikte all star karşılaşmasının yanı sıra 3 sayı, yetenek ve seyirci yarışması ile Gripin konseri, Face Team ve Litvanya Dance Team'in yer alacağı Kadınlar All Star, görsel şölene sahne olacak.

(CY-TAR-MHD) - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title