Haberler

Kadınlar Akşam Dışarı Çıkmamalı Diyen Politikacıya Cüretkar Fotoğraflar ile Cevap.

Güncelleme:

Kadınlar Akşam Dışarı Çıkmamalı Diyen Politikacıya Cüretkar Fotoğraflar ile Cevap.

Hindistan'lı bir politikacı takip edilip tecavüz edilme ihtimali yüsel olan bayanların gece dışarı çıkmaması gerektiğini söyled. Bu üzerine kadınlar, politikitacıya gece eğlenirken çektikleri cüretkar fotorafları paylaşarak cevap verdiler.

29 yaşındaki Varnika Kundu isimli DJ olarak çalışan bir kadın, Facabook hesabından sabaha karşı eve giderken iki adam tarafondan takip edildiği ve adamların arabasına zorla girerek kendisine tecavüz etmeye kalkıştıklarını söyledi. Kadını taki peden tecavüz etmeye kalkanlardan bir kişin Bharatiya Janata parti başkanının oğlu olduğu ortaya çıktı. Skandalın ortaya çıkmasından sonra partinin genel başkan yardımcısı Ramveer Bhatti, yaptığı açıklamda şunları söyledi : Kadınlar gece dışarı çıkmamalılar. Gece dışarıda tecavüz ortamı oluştuğu için ailelerin kızlarına gece geç saatlere kadar dışarı kalmaları içi izin vermemeller.

Bu açıklamdan sonra parti liderinin saldırısına maruz kalan Kunduz, dışarıya ne zaman çıkacağım ve saat kaça kadar kalacağım onu ilgilendirmiyor buna ben ve ailelem karar veririz dedi.

Kadınlar Bhatti'ye gece yarısı eğlenirken çektikleri cüretkar fotoğraflarını sosyal meday üzerinden paylaşarak vecap verdiler. Kadınlar gece yarısı dışarı kalmak tecavüz edilmek anlamına gelmediğini söylediler.

ndian women have been posting defiant pictures of themselves out after midnight after a male politician suggested that a woman in a high profile stalking case was at fault for being "out so late in the night."

Varnika Kundu, a 29 year old DJ alleged on her Facebook page that she was chased and almost kidnapped by two men in a car while driving home in the northern city of Chandigarh in the early hours of Saturday morning.

In a post that went viral in India, Ms Kundu described a terrifying ordeal where the perpetrators followed her for some miles, swerving towards her car, before cutting her off and trying to enter her vehicle.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title