Haberler

Kadının Kocasını Aldatma Gerekçesi Program Yorumcusunu Çıldırttı

Güncelleme:

'Hayatta Her Şey Var' programına bağlanan kadın izleyicinin "Beni aldattığını düşündüğüm için kocamı aldattım" şeklindeki itirafına sinirlenen program yorumcusu, "Sen en iyisi çalış. Durdukça aklın şeytanlıklara gidiyor" dedi.

Beyaz TV'de Nur Viral'ın sunuculuğunu yaptığı 'Hayatta Her Şey Var' programına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir kadın, kocasını aldatma nedenini söyleyince Selin Karacehennem çılgına döndü.

"BENİ ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM..."

Canlı yayına telefonla bağlanan kadın, 14 yaşında eşiyle sevgili olduğunu ve 16 yaşında ailesi onay vermemesine rağmen evlendiğini söyledi. Eşiyle şu anda 5 yıllık evli olduğunu ve çocuğu olmadığını belirten kadın şunları anlattı: "Kocam beni durmadan aldatıyor diye düşünüyordum. Artık o kadar inanmıştım ki buna ben eşimi aldattım bu sefer. Eşim askerdeyken, sadece telefonla bir konuşmam oldum. Eşime askerden geldiğinde anlattım ama yaşım küçük diye beni affetti. Fakat ilerleyen dönemlerde eşimin bana karşı davranışları değişti."

"SEN EN İYİSİ ÇALIŞ"

Kadın izleyicinin bu sözlerine sinirlenen program yorumcusu Selin Karacehennem "Sen en iyisi çalış. Durdukça aklın şeytanlıklara gidiyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

Dürbünlü:

Benim Gençlere Tavsiyem; Kardeşlerim,,evlilik öncesi,,kız erkek arkadaşlığı ‘yada sevgili Edinmenin zararları saymakla bitmez....hiçbir genç,,terkedilmeyi kabullenemiyor..bunun sonucu ne yazıkki,,çogunlukla ölümle bitiyor..ayrıca sık sık koca yada kadın değiştirenler,,aslaa mutlu olamıyorlar..size Tavsiyem:Dinimize göre evlenin,,ve mutlu olun diyorum.

23
3
yanıtYanıtla
KAPORTACI RÜSTEM:

OLDU PEKİ TAMAM. TAVSİYEN SENDE KALSIN. BOŞ YANİ

yanıt0
yanıt13
kartal:

laiklik fantezileri bunlar toplumu ne hale getirdiniz uff suç oranı arttı fantastiko

9
13
yanıtYanıtla
krtl:

ulan ölaiklikle yönetiliyor ülke çagddaş özgür ne geveliyon sen şeriatmı geldi izmizire bizmi görmedik neyin kafası bu sizin dönemde oldu anla o taş kafana sok bunu

yanıt2
yanıt0
RTE:

Bu programda Haydar Dümen''e döndü.

16
0
yanıtYanıtla
alain delon:

tavsiye veren kadin cok korkunc. allah yaratti ama bunu alan koca ne cile cekiyordur. bunun kocasini inanin aciyorum. Allah kimsenin basina böyle cirkef kadin vermesin.

7
8
yanıtYanıtla
shemaless:

yazıklar olsun ülkeyi 100 senede nasıl imansızlaştırdılar karı fantastik takılıyor adam hemen dogal karşılıyor bu ne lan kesin izmirdir orası

5
8
yanıtYanıtla
shamaliizz:

boş ver izmir bize yetiyor gerek yok görüyorsunuz anlatmaya gerek yok istanbul olsa ne yazar ankara olsa ne yazar kesin bu ülkenin laiklikle ürettgi bişey oldugu kesin yani

yanıt2
yanıt1
SHAMELESS (Utanmaz yani):

İzmirliler var ya, diyorum ki seni var yaaaa (gerisine Edi müssade etmiyor), hani sarkidaki gibi, hani var yaaaa (Edi''nin bundan haberi yok), hah iste ondan, anladin sen onu. Hem İngilizce hava atacagim diye İngilizce yazdigin rümuzun bari dogrusunu yazsaydin budak. . .

yanıt1
yanıt2
shemaless:

tüm izmirden özür dilerim

yanıt2
yanıt1
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title