Haberler

Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi" Projesi

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu'nun (TÜRKONFED) İş Dünyasında Kadın (İDK) Komisyonu tarafından 2015 yılında başlatılan "Kadının Çok Yönlü Güçlendirilmesi " projesinin 2018 yılı ilk toplantısı, 25 Ocak Perşembe günü Mersin'de düzenlenecek.

TÜRKONFED'ten yapılan yazılı açıklamada, Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) desteği ve Mersin Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) ev sahipliğinde düzenlenecek toplantı, kamu, iş kadını dernekleri ve iş dünyası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Kadın Girişimciliği Sorunları ve Çözüm Önerileri konulu bir panelin de düzenleneceği toplantıda, bölgenin başarılı iş kadını ödülü, bölgenin ülke genelinde istihdamı en fazla sağlayan kadın ödülü, Türkiye'nin ilk kadın organize sanayi bölge kurucu başkanı ödülü ve bölgenin girişimci mentör protokol takdimi ödülleri de sahiplerini bulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Çukurova Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title