Haberler

Kadındı Baba Oldu!

KIZ olarak doğmuştu ancak 4 yaşından itibaren kendisini erkek gibi hissediyordu. Kız önlüğü giymemek için sık sık kaçtığı ilk ve ortaokulu zor da olsa bitirdi. Genç kızlığında kendisini “delikanlı” hissediyordu. Gördüğü baskılar yüzünden 15’inde ailesini terk etti ve zorlu mücadelesine başladı. 18’inde aşık oldu, ama sevgilisinin ailesi “Erkek olmazsan kızı vermeyiz” dedi. Bir buçuk yıl birlikte olduğu sevgilisinden bu yüzden ayrılmak zorunda kaldı. Daha sonra şu an birlikte olduğu sevgilisiyle tanıştı. Bugün 30 yaşında olan Erzurumlu D.B. bundan sonrasını şöyle anlatıyor:

4 YIL SONRA ÖĞRENDİ

“Şu an birlikte yaşadığım sevgilimle birbirimizden hoşlandık ve aşık olduk. Ama o da benim kadın olduğumu bilmiyordu. Ona gerçeği 4 yıl sonra söyledim. Hiç kızmadı, sadece tahmin ettiğini ve gizlediğim için üzüldüğünü söyledi. Bense 4 yıl boyunca çok acı çektim. Sevgilim gerçeği öğrendikten sonra arkadaşlarım ve onun ailesinin katıldığı bir düğün yaptık. O gelinlik, bende damatlık giydim.”

SPERM BANKASI

Düğünden sonra sevgilisiyle çocuk özlemi çektiklerini belirten D.E. bir yıl sonra sperm bankasına başvurmaya karar verdiklerini belirtti. D.E. “Doğal yollarla çocuk sahibi olamayacağımız için sperm bankasına başvurduk.Bankadan alınan sperm, Kıbrıs’ta eşime enjekte edildi ve ilk denemede başarılı oldu. 9 ay sonra kızımız dünyaya geldi” diye konuştu. D.E. sözlerini şöyle sürdürdü:

AMELİYAT KARARI

“Kızımız dünyaya geldikten sonra sevgilimin de desteğiyle ameliyat olmaya karar verdim. 2006 yılında Çapa Tıp Fakültesi’ne başvuruda bulundum. 2 yıl süren psikiyatri tedavisinin ardından 2008 yılında heyet raporunu aldım. Bu sırada sakallarımın çıkması ve sesimin değişmesi için hormon tedavisine başladım. 2009’un temmuz ayında İstanbul’da özel bir hastanede göğüslerimi, iki ay sonra da rahmimi ve yumurtalıklarımı aldırdım. Asıl büyük ameliyat için kasım ayında Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi’ne başvurdum. Doktorum bunun çok zor ve geri dönüşü olmayan bir ameliyat olduğunu söyleyerek ilk başta ameliyatı yapmak istemedi. Ama çocuğum olduğunu ve bu ameliyatta kararlı olduğumu öğrenince ameliyata karar verdi. Ameliyatım 24 saat sürdü ve kolumdan alınan parçayla penis yapıldı.”

"DENİZE 30 YAŞINDA GİREBİLDİM"

Ailesinin durumu kabullenemediği için kendisiyle görüşmediğini söyleyen D.E’nin şimdi tek arzusu, cinsiyet hanesinde “erkek”yazan “mavi” nüfus cüzdanı. Küçük kızının 3 yaşına geldiğinde kendisine “Baba senin nedenmemelerin var” dediğini belirten D.E. denize ancak 30 yaşında girebildiğini belirtti.

Kaynak: GazetePort.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title