Haberler

Kadına Şiddete 'Dur' Dediler!

Ünlü İsimlerin Merve Hasman'a Poz Verdiği 'Alo 183 Hayat Kurtarır- Kadına Şiddete Son' İsimli...

Bu yıl ikincisi gerçekleşen 'Alo 183 Hayat Kurtarır- Kadına Şiddete Son' isimli sosyal sorumluluk projesi için ünlü isimler bir araya geldi. Projenin tanıtımı için önceki gün Maslak Sheraton Hotel Qubbe'de bir basın toplantısı düzenlendi. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleşen proje için Ayça İnci, Bengü, Bennu Gerede, Defne Samyeli, Esra Erol, Feryal Gülman, Gülşen, Irmak Ünal, İnci Türkay, İpek Tuzcuoğlu, Merve Boluğur, Berke Üzrek, Nil Karaibrahimgil, Selin Demiratar, Sinem Öztürk ve Tümer Metin gibi ünlü isimler; fotoğrafçı Merve Hasman'ın objektifi karşısına geçti.

SERGİ AÇILACAK

Projenin yapımcısı ve sanat yönetmeni Selçuk Kaya basın toplantısında, "Bu proje ile her türlü şiddete son vermek istiyoruz. Projeden doğan sergimiz ilk olarak Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Brandium AVM'de sergilenecek, daha sonra da yıl boyunca birçok şehri gezecek" dedi. Proje için objektif karşısına geçen oyuncu Berke Üzrek ise şöyle konuştu: "Kadınları yasalar ile erkeklerden daha üstün göstermemiz gerek. Çünkü beni doğuran bir anne, bir kadın ve onlar bizim için çok değerliler." Etkinlikte yer alan isimlerden Irmak Ünal ise, "Bu, şiddet gören insanlara yol göstermek açısından önemli bir proje. Bu proje sayesinde her türlü şiddete son diyebiliriz" diye konuştu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Gaziosmanpaşa Belediyesi Sheraton Otel Irmak Ünal Maslak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title